Ce bine s-au înţeles, la cununie, mamele lui Gabi Cristea şi Tavi Clonda! FOTO EXCLUSIV

gabi_cristea_invitati2.jpg

gabi cristea tavi clonda
Cele două femei se înţelege foarte bine, un motiv de bucurie pentru Gabi şi Tavi
Foto: Alex Muscaliu

Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au cununat civil joi, 30 aprilie, la Primăria Sectorului 4, după o relaţie de un an şi jumătate. Cei doi au spus "Da" înconjuraţi de rudele şi persoanele cele mai dragi lor, părinţii.

Chiar dacă Gabriela Cristea nu a vrut să îşi cheme tatăl, "mama adoptivă" a prezentatoarei TV, Paula Crăciunescu, femeia care îi este aproape de 20 de ani.

În schimb, întreaga familie a lui Tavi Clonda a venit la cununie: mama şi tatăl cântăreţului au fost vădit emoţionaţi . Ba mai mult, Paula Crăciunescu şi mama lui Tavi au stat mereu împreună, semn că se înţeleg bine.

 • gabi cristea tavi clonda
  Mama lui Tavi Clonda şi "mama adotivă" a lui Gabi Cristea au stat una lângă alta la cununie
  Foto: Alex Muscaliu
 • gabi cristea tavi clonda
  Cele două femei se înţelege foarte bine, un motiv de bucurie pentru Gabi şi Tavi
  Foto: Alex Muscaliu
 • gabi cristea tavi clonda
  Înainte ca mirii să îşi facă apariţie, mama şi tatăl lui Tavi au petrecut timp cu "mama adoptivă" a lui Gabi
  Foto: Alex Muscaliu
 • gabi cristea tavi clonda
  Când au ajuns la Starea Civilă, Gabi şi Tavi au salutat invitaţii care îi aşteptau în curte
  Foto: Alex Muscaliu
 • gabi cristea tavi clonda
  În timpul cununiei, invitaţii au fost foarte emoţionaţi, la fel ca şi mirii
  Foto: Alex Muscaliu
 • Maximize

1/5

Îmbărcate elegant, cu flori pentru mireasă, cele două au stat de vorbă înainte ca mirii să ajungă la Starea Civilă şi una lângă alta în timpul ceremoniei.

De altfel, Gabi şi soacra ei au o relaţie foarte bună, iar femeia a declarat că ţine mult la Gabriela: "Ne cunoaştem de mai bine de un an şi jumătate şi e ca o fiică pentru noi. Este deosebită. Sunt fericită să îi primesc de fiecare dată la Braşov, pe amândoi”, a mărturisit mama lui Tavi.

Gabriela Cristea nu şi-a chemat tatăl la cununie

Gabriela Cristea nu îşi mai vorbeşte de ani buni cu tatăl ei. Ea a plecat de acasă la 18 ani şi chiar a refuzat să meargă la înmormântarea mamei. Paula Crăciunescu a devenit mama ei de suflet şi a îndrumat-o de când a decis să nu mai ţină legătură cu părinţii. Femeia a explicat motivele penru care Gabi nu a vrut să îşi cheme tatăl la eveniment. 

”Gabriela, în sufletul ei, e foarte supărată. Domnul Cristea nu e un tată adevărat! Nu-mi permit să-l jignesc, dacă e bolnav îi urez sănătate, dar ar trebui să-mi mulţumească pentru că fiica lui a ajuns vedetă, i-am îndrumat paşii în locul lui. Nu are ce să caute în viaţa fiicei lui, atâta timp cât au trecut 24 de ani şi nu au mai stat vreodată faţă în faţă. Legătura dintre ei s-a terminat. Nu e invitat la cununie”, a spus Paula pentru Click!.

Când despre socrii lui Gabi, femeia are numai cuvinte de laudă. 

"M-au invitat să stau la masă cu părinţii lui Tavi, pe care îi cunosc. Cu mama lui Tavi, Elena, mă înţeleg de parcă ne ştim de o viaţă. Şi ea o iubeşte mult pe Gabi. Spune că atunci când intră Gabriela în curte, răsare soarele! Iar Gabriela o iubeşte şi ea ca pe o mamă”, spune mama de suflet a vedetei. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1