Ce bine o duc fetele din dosarul ''Prostituate de lux''

12539965_1103137326397227_930114371_n.jpg

Diana Gureşoaie şi Diana Nicoraş îşi petrec vacanţele numai în locaţii de vis
FOTO: Arhiva personală

La începutul anului trecut, mai multe persoane publice au fost chemate la Secţia 19 de Poliţie să dea cu subsemnatul într-un dosar de prostituţie. Printre aceastea s-au numărat Daniela Crudu, Simona Traşcă, Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, dar şi buna ei prietenă, Diana Nicoraş, cunoscută după ce a pozat în Plazboy. Deşi unele dintre ele au fost acuzate de proxenetism şi prostituţie, fetele continuă să se distreze numai prin locuri exotice şi să poarte pe braţ genţi de mii de euro.

Fetele implicate în dosarul "Prostituate de lux" au fost interceptate încă din luna august 2014, momentul de declanşare a anchetei. Însă în luna ianuarie 2015, ele au fost chemate să dea declaraţii la Poliţie, unde erau acuzate că au făcut sex cu miliardari în vârstă, pentru diverse sume de bani. De atunci, majoritatea fetelor implicate în dosar au dispărut din viaţa publică. Nu e cazul Dianei Gureşoaie, Dianei Nicoraş şi Ramonei Popescu, unele din fetele care au avut o implicare serioasă în dosarul ''Prostituate de lux". Ele sunt în continuare prezente la petrecerile de lux, din România sau străinătate.

Diana Gureşoaie are o garderobă impresionantă

Zoom
Diana se pozează numai îmbrăcată sumar
FOTO: Arhiva personală

Diana Gureşoaie continuă să ducă o viaţă de lux, deşi în luna ianuarie a anului trecuti a fost acuzată de proxenetism, iar apoi a fost cercetată sub control judiciar. Se pare că aceasta câştiga sume frumoase de bani, după ce îşi negocia prietenele pe bani grei, pentru a se culca cu bărbaţi potenţi financiar. Deşi a stat cu inima cât un purice pe perioada în care au fost luată la bani mărunţi de procurori, bruneta a revenit la vechile obiceiuri.

Zoom
Diana primeşte numai cadouri care valorează sute de euro
FOTO: Arhiva personală

Diana se distrează copios prin cluburile din Capitală, unde nu ezită să îşi etaleze genţile şi hainele de mii de euro. Fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase nu a renunţat la lux, şi preferă în continuare să îşi facă vacanţele în afara României, drept dovadă stând şi fotografiile publicate pe Instagram. Diana Gureşoaie nu se distrează singură, ci însoţită mai mereu de buna ei prietenă, Diana Nicoraş, o altă tânără acuzată de prostituţie.

Diana Nicoraş preferă numai vacanţele de lux

Zoom
Ramona Popescu (stânga) şi Diana Nicoraş (dreapta) poartă numai creaţii ale marilor designeri
FOTO: Arhiva personală

Modelul Diana Nicoraş, acuzată şi ea pentru proxenetism, duce în continuare o viaţă de prinţesă. La cei 21 de ani, Diana se laudă pe conturile de socialiazare că este posesoarea unei garderobe impresionante, aceasta având genţi care valorează peste 200.000 de euro.

Zoom
FOTO: Arhiva personală

Diana Nicoraş adoră să se pozeze numai cu sânii la vedere, sau în timp ce bea şampanie scumpă. Ea este o prezenţă cunoscută prin cluburile bucureştene, dar îi plac la nebunie şi vacanţele în SUA. Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie ştiu cum să atragă atenţia lor, mai ales că cele două sunt prietene bune.

Ramona Popescu locuieşte în SUA

Zoom
Ramona Popescu trăieşte la Miami
FOTO: Arhiva personală

Fotomodelul Ramona Popescu (25 de ani) s-a lansat în lumea bună a modeling-ului după ce a câştigat, în 2012, cea de-a treia ediţie a concursului Next Top Model, emisiune realizată de Cătălin Botezatu, la Antena 1. Ea a fost acuzată că presta servicii sexuale ca damă de lux, pentru câteva sute de euro, în Dubai. Nici acum nu o duce rău, ea locuind în prezent la Miami, unde o ţine numai în petreceri.

loading...
Loading...

Citește și