Ce bine îi stă Mihaelei Rădulescu la braţul lui Felix! Îndrăgostiții au ieșit la plimbare prin Saint Tropez

Citeste tot despre: 

Este una dintre cele mai rare apariții de pe conturile de socializare, dar și când apare, ”rupe” audiența! De data aceasta, iubitul ei a fost mai harnic și a postat o fotografie frumoasă, de cuplu, care îi înfățișează la o promenadă prin Saint Tropez.

Ea îmbrăcată sexy, transparentă, iar Felix, casual, cu o cămașă albă din in și pantaloni scurți bej, accesorizat cu ochelari de soare și o șapcă neagră de brand. Amândoi se țin de mână, semn că iubirea este mare chiar și după șase ani de relație.

”Dintr-un motiv oarecare, în poza asta pare că mergem la război, dar de fapt este invers. Ne-am simțit atât de bine”, a scris Felix în dreptul fotografiei care a primit multe aprecieri și comentarii laudative. În perioada în care a filmat pentru show-ul ”Ferma” de la Pro Tv, Mihaela spunea că a stat conectată în permanență cu Felix, deşi umblau zvonuri că de fapt cei doi s-ar fi despărţit.
”Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea”, a spus vedeta la vremea respectivă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1