FOTO Mirela Vaida, ce viață dulce! Mașină nouă, casă în pădure, job bun și familie perfectă

mirela-vaida-click.jpg

Mirela Vaida conduce un Audi nou
Mirela Vaida conduce un Audi Q7 nou
FOTO: Click!

La 38 de ani. Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită și fericită. Are o familie perfectă cu trei copii și un soț iubitor, casă în pădure, job bine plătit la Antena 1, iar recent și-a schimbat și mașina. După doar 3-4 ani, s-a plictisit de superbul Audi Q7 roșu, primit în dar de la soț, și și-a luat altul nou, gri.

Mașina dă bine la imagine

Mirelei Boureanu Vaida se pare că îi merge extrem de bine atât pe plan profesional, personal, cât și financiar. De câteva zile, prezentatoarea Acces Direct (Antena 1) a fost văzută pe străzile Capitalei la volanul unui  Audi Q7 gri, cu numere personalizate, care valorează circa 70.000 de euro. Recunoaște că este mare iubitoare de mașini și că autoturismul este pentru ea un mijloc de etalare a poziției sociale. „Altfel, ne-am mulțumi toți cu o bicicletă”, a declarat prezentatoarea tv într-un interviu pentru autoexpert.ro.

vaida-masina-veche_1.jpg

Mirela Vaida cu maşina veche
Cu maşina veche, pe care a condus-o până de curând

„Mașina este în primul rând un mijloc de transport, pentru că altfel nu prea poți funcționa, o modalitate de etalare a poziției sociale, dar și o chestiune de lifestyle, pentru că îți face viața mai ușoară, îți dă un anumit confort. Crește și respectul de sine atunci când știi că conduci o mașină care întoarce capetele pe stradă. E ca și atunci când mergi la brațul unei femei frumoase. Mașina scumpă în concepția poporului român care vine după foarte mulți ani de sărăcie și de cenzură,  înseamnă o evadare. Fac orice, fac rate, n-avem ce mânca, dar ne luam o mașină scumpă. Nu sunt de acord cu lucrul asta, chiar dacă și eu conduc o mașină scumpă, însă la mine sunt mult mai multe motive pentru care fac lucrul”, a mai spus ea în cadrul interviului.

Mirela Vaida: "Mă relaxează foarte mult să conduc"

Unul dintre motive este că are o familie numeroasă, iar SUV-ul oferă o anumită siguranță copiilor, este spațioasă, poate pune cărucioare, scaune și toate bagajele de care are nevoie. În al doilea rând pentru că îi dă o stare bună, un anumit confort personal. „Pentru mine, mașina este și o necesitate, dar și o plăcere. Mă relaxează foarte mult să conduc”, recunoaște ea.

Anul trecut s-a mutat în casă nouă

mirela-vaida-facebook_5.jpg

Mirela Vaida acasă
Are parte de multă linişte la casa de lângă pădure

Cântăreață, actriță și prezentatoarea unei emisiuni de succes la Antena 1, Mirela Vaida câștigă extrem de bine. Și soțul ei, director de vânzări în cadrul unei mari companii, aduce bani frumoși în casă. Astfel, în urmă cu exact un an, familia numeroasă făcea pasul spre o locuință nouă, în Snagov. „Ne-am mutat în casă nouă. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioare dimineața și porci mistreți. E liniște totală”, povestea Mirela pe blogul ei anul trecut în preajma Paștelui.

Are o familie superbă

mirela-vaida-facebook_3.jpg

Mirela Vaida și copiii
Împreună cu cei trei copii ai ei

Casa e perfectă pentru familia numeroasă. Mirela și Alexandru Vaida au împreună trei copii: pe Tudor Ștefan (1 an), pe Carla (5 ani) și pe Vladimir (3 ani și jumătate). „Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru în familie. Vi-l prezint pe Shelby, 2 luni. Deja a mâncat două ghivece de flori”, a anunțat prezentatoarea tv pe pagina ei de Facebook în urmă cu două luni.

mirela-vaida-facebook_1.jpg

Acasă la Mirela Vaida
De două luni, familia s-a mărit. În peisaj a apărut cățelul Shelby

Și-a făcut un test Covid, pentru liniștea și siguranța familiei

Pentru că a lucrat non-stop în această perioadă și continuă să meargă la muncă, pentru că are acasă trei copii mici, dar și soacra, Mirela Vaida a considerat că, pentru siguranța lor, trebuie să-și facă testul pentru coronavirus. Nu a mers la clinică, ci a ales varianta de testare direct din mașină.

mirela-vaida-test-covid.jpg

Mirela Vaida la un centru de testare drive-in pentru Covid-19
Mirela Vaida și-a făcut testul pentru coronavirus

„Cu emoții, cu teamă, cu responsabilitatea pe care o am față de mine și față de copiii mei, m-am testat pentru depistarea virusului Covid. Am persoane vulnerabile în jurul meu și mi-am dorit să efectuez testul PCR, dar îmi era frică să intru în spitale. Așa că am ales formula cea mai sigură și cea mai rapidă pentru mine: m-am dus în parcarea de la Băneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-in din România, pentru recoltarea de probe biologice. Nu am coborât din mașină, nu am atins nimic și pe nimeni, am coborât doar geamul portierei cât să mi se poată preleva probe din gât și asta a fost tot. A durat 3 minute cu totul și, în mai puțin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail. E adevărat, am așteptat rezultatul cu emoții, dar trebuia să știu”, a anunțat în această dimineață prezentatoarea tv. Promite să se mai testeze periodic de acum încolo din grijă pentru ea, din dragoste pentru copiii ei, din respect pentru colegii de la muncă.

Citește și:

Mirela Vaida, 10 ani de căsnicie. A fost o mireasă atipică, dar superbă. Poza care i-a lasat mască pe fani

Mirela Vaida despre viața în izolare: «Gătim patru oale de mâncare o dată la două zile»

 

Loading...

Citește și

  • În ultimele 3 luni de sarcină, solista Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) s-a retras din proiectele TV, însă continuă să urce pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Actriţa se pregăteşte să aducă pe lume al treilea copil, un băieţel, şi se simte excelent. Mirela a fost surprinsă de paparazzii Click! la volanul noii ei maşini, un superb Audi Q7.

  • mirela vaida familie emisiuni antena 1

    Mirela Vaida îi va lua locul de luni (3 aprilie) Simonei Gherghe la "Acces Direct", iar înainte de a prelua frâiele emisiunii, prezentatoarea şi-a dedicat ultima zi din weekend familiei. La rândul ei proaspăt întoarsă dintr-un concediu de maternitate, fosta gazdă "Mireasă pentru fiul meu" va avea zilnic două emisiuni pe mână la Antena 1.