Ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan! Se iubesc de peste 20 de ani

daniel buzdugan.jpg

daniel buzdugan
Daniel Buzdugan (41 de ani) e un bărbat însurat din 2003
foto: arhivă Click!

Daniel Buzdugan (41 de ani) e un familist convins, dar nu-i place să se laude cu familia lui. Îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe soția Monica și pe cei doi copii ai săi, Luca (8 ani) și Maria (6 ani). Păcat, pentru că matinalul de la Radio ZU are o familie superbă. Cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click! dovedesc ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan, pe care omul de radio o iubește de peste 20 de ani.

Recent, Daniel Buzdugan și soția sa au fost surprinși de fotoreporterii Click! pe stradă, în București. Imagini rare, având în vedere descreția care caracterizează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Ca doi adolescenți îndrăgostiți, Daniel și Monica se țin strâns de mână, chiar dacă cei doi nu se mai află de mult la primii fiori ai dragostei.

Daniel Buzdugan a cunoscut-o pe soția sa în 1993, pe vremea când el lucra la un post local de radio. Făcea interviuri cu întrebări-capcană pe stradă și, cum Monica a răspuns corect, i-a cerut numărul de telefon. A urmat o frumoasă poveste de dragoste, care s-a transformat într-o căsnicie trainică, ce durează deja de 12 ani.

Îmbrăcată sport, în jeans și geacă gri-metalic matlasată, Monica are și acum silueta unei adolescente. N-ai spune că are doi copii. Sau poate că tocmai ei sunt secretul acestei înfățișări pline de prospețime!

Îndrăgostiți ca la 20 de ani

 • daniel buzdugan
  Daniel Buzdugan își ține strâns soția de mână la o plimbare prin București
  foto: CAPS
 • daniel buzdugan
  Daniel Buzdugan își ține strâns soția de mână la o plimbare prin București
  foto: CAPS
 • sotia lui daniel buzdugan
  Soția lui Daniel Buzdugan are silueta unei adolescente
  foto: CAPS
 • Maximize

1/3
Loading...

Citește și

 • Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

 • Daniel Buzdugan

  Omul de radio Daniel Buzdugan a trecut, la începutul acestui an, printr-o întâmplare care i-a schimbat percepţia despre viaţă şi l-a făcut să creadă mai mult în divinitate. Totul s-a petrecut la data de 7 ianuarie, chiar în ziua de Sf. Ion.

 • daniel buzdugan momente cosmar accident

  Îndrăgitul realizator de radio Daniel Buzdugan (41 de ani) a trecut prin momente cumplite, în urmă cu două luni. Daniel Buzdugan a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după un accident casnic.

 • Face farse, este un tip glumeţ, însă nimeni nu bănuieşte că Daniel Buzdugan este un om credincios. E adevărat că realizatorul de radio şi tv s-a apropiat mai mult de Dumnezeu după o întâmplare care putea să-l coste viaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1