Ce bine arată Mirabela, după ce şi-a scos un rinichi!

5-act-1-3col-mirabela.jpg

Solista a făcut parada modei în curtea vilei sale din comuna Roşu

Mirabela Dauer (70 de ani), solista cu voce de cinci stele, a trecut prin mari emoţii, la începutul anului, când medicii au diagnosticat-o cu tumoră la rinichi. Însă operaţia s-a dovedit a fi o reuşită, Mira postându-şi pe Facebook câteva fotografii în care arată impecabil. Îmbrăcată într-o geacă de blugi, ea şi-a salutat fanii, care au încurajat-o în această perioadă delicată.

Peste ce a fost greu a trecut, aşa că Mirabela zâmbeşte acum din nou, spre bucuria apropiaţilor care au stat cu sufletul la gură pe 29 ianuarie, când a suferit o operaţie de extirpare a unui rinichi. Recuperarea medicală a fost anevoioasă, astfel că solista şi-a amânat concert după concert, aflându-se şi în prezent în pauză muzicală. Celebra cântăreaţă, care a lansat în ”Epoca de Aur” hit după hit, printre care amintim ”Morăriţa”, ”De ce nu-mi spui că iubeşti” şi ”Fotoliul din odaie”, şi-a postat câteva fotografii din curtea casei sale din comuna Roşu.

5-act-2-1col-mirabela.jpg

Mirabela şi-a revenit spectaculos după operaţia de rinichi suferită acum două luni

 

Îmbrăcată în ţinute sport, în geacă de blugi şi ie, dar şi în geci de fâş colorate, şi cu zâmbetul optimist la purtător, Mirabela le-a mulţumit admiratorilor pentru dragostea cu care au înconjurat-o la necaz. Contactată de reporterii Click!, ea ne-a declarat: ”Mă simt bine, după cum se poate vedea şi din imaginile pe care le postez pe conturile sociale. Vin Sărbătorile de Paşte, ne pregătim, voi vedea unde voi petrece”.

Din cauza problemelor medicale, Mirabela şi-a anulat turneul muzical din America, unde era aşteptată de românii din Diaspora, alături de bunul ei prieten, Raoul. N-a putut ajunge însă nici la show-ul de pe 3 martie, de la Sala Palatului, în memoria Mădălinei Manole: ”N-am ajuns la acel spectacol pentru că nu m-am simţit bine, aş fi fost prima care ar fi urcat pe scenă, Mădălina mi-a fost tare dragă”, ne-a mai spus Mirabela Dauer. 

Loading...
 
 

Citește și

  • O veste-şoc a întristat recent lumea mondenă. La începutul acestei săptămâni, îndrăgita Mirabela Dauer a ajuns pe masa de operaţie, pentru că medicii i-au descoperit la rinichi o piatră, dar şi o tumoră. Din păcate, asta nu e tot, iar Click! îţi prezintă adevărul despre starea de sănătate a cântăreţei noastre.

  • La o lună de la operația în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi, Mirabela Dauer (70 de ani ) zâmbește din nou! Ieri, îndrăgita cântăreață le-a arătat tuturor, prin intermediul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, că se simte bine și că totul este sub control.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1