Ce bine arată Maria Marinescu la o lună după ce a născut

Maria Marinescu

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu are o siluetă de invidiat după naştere
foto: arhiva personală

Maria Marinescu s-a recuperat rapid după naştere şi s-a reapucat de sală. Creatoarea de modă a adus pe lume luna trecută în cea mai mare discreţie un băieţel, acesta fiind primul copil al cuplului pe care designerul îl formează cu Alin Petrache. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fete şi doi băieţi, care cresc sub acelaşi acoperiş.

Maria Marinescu (39 de ani) şi-a reluat exerciţiile fizice, de unde a cam lipsit în ultimele luni. Creatoarea de modă a născut la mijlocul lunii ianuarie un băieţel şi a absentat motivat de la sala de sport. Designerul le-a arătat apropiaţilor o imagine cu silueta ei de după naştere şi i-a uimit pe toţi cu abdomenul ei plat, care nu pare să fii suferit modificări după sarcină.

maria_silueta.jpg

maria marinescu la cinci saptamani dupa ce a nascut
Aşa arată abdomenul Mariei Marinescu la 5 săptămâni după ce a devenit mămică
Foto: arhivă personală

Ambiţioasă şi pasionată de fitness, Maria Marinescu îşi doreşte să mai lucreze pe ici pe colo, unde simte că mai are de îmbunătăţit.

Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Creatoarea de modă mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, tot un băiat, Levyn (8 ani),iar soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o altă căsătorie.  

maria_si_bebe.jpg

maria marinescu  a nascut
Maria Marinescu şi băieţelul ei de cinci săptămâni din mariajul cu Alin Petrache
Foto: arhivă personală
    
Loading...
 
 

Citește și

  • maria marinescu alin petrache sarcina copil

    În casa Mariei Marinescu (39 de ani) se simte din nou miros de bebeluş. Creatoarea de modă a născut zilele trecute în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.