Fiicele lui Vadim Tudor, de nerecunoscut la 6 luni de la moartea acestuia

fiice-vadim-tudor.jpg

Fiicele lui Vadim Tudor şi-au revenit după moartea tatălui lor şi au început o viaţă nouă
Foto: Captură Kanal D

La şase luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiicele sale, Lidia şi Eugenia, se luptă în continuare cu datoriile, însă afirmă că au învăţat să se descurce şi fără tatăl lor.

Invitate luni seară (14 martie) în platoul emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D, Lidia şi Eugenia Vadim au povestit cum e noua lor viaţă,  după ce Vadim Tudor a trecut în nefiinţă, anul trecut în luna septembrie.

"De când tata nu mai e, totul este mai greu. Acum trăim din pensiile de urmaş, a mamei şi a surorii mele. Eu nu primesc deoarece am 25 de ani. Încercăm să ţinem revista România Mare, să nu mai facem datorii. Mama rezistă greu. Abia acum realizăm ce s-a întâmplat şi ne adaptăm la noua viaţă", a mărturisit Lidia la ''Teo Show''.

S-au trezit singure, alături de o mamă care nici ea n-a muncit niciodată, şi înglodate în datorii: "Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente", a mărturisit Eugenia.

De asemenea, cele două se ocupă şi de găsirea unui cămin pentru cei 17 câini pe care Vadim i-a salvat în perioada vieţii sale. Câinii se află în plasament la un bărbat care dispunea de un teren liber, dar care acum îşi doreşte să facă o construcţie pe locul pe care îl are.

ce_scrie_presa_straina_despre_corneliu_vadim_tudor.jpg

Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani
Foto: AP

Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit în luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. Acesta fost înmormântat  la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou. A fost scriitor, jurnalist și politician, fiind 16 ani la rând senator, din partea PRM.

 

Loading...

Citește și

  • lidia vadim tudor

    La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului seluptă cu datorii şi procese. Lidia, fiica „Tribunului”, a dezvăluit că au rămas fără bani după ce conturile au fost blocate.

  • Fie afacerişti, fie politicieni, mai multe persoane cu bani s-au arătat dispuse să le ajute pe fetele lui Vadim Tudor. Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că C.V. Tudor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit. Moartea neaşteptată a politicianului le-a pus într-o situaţie grea.

  • ce scrie presa straina despre Corneliu Vadim Tudor

    Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, în urma unui infarct. Trecerea în nefiinţă a fost lider PRM a fost subită şi nu a rămas fără ecou: la înmormântarea care a avut loc joi, peste 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum. Moartea lui nu a fost ignorată nici de publicaţiile din afară: iată ce spune presa străină despre Corneliu Vadim Tudor.

  • fete vadim tudor

    Obiectele de artă și suvenirurile lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”, s-au vândut marți seară, 24 noiembrie, la licitație pentru suma totală de 62.335 de euro. Zeci de exponate au suscitat un interes neașteptat, în timp ce alte câteva zeci au rămas nevândute. Licitația a fost organizată la cererea familiei, care a întâmpinat mai multe dificultăți financiare după moartea tribunului. Fetele lui Vadim, Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani), nu au muncit niciodată, pentru că tatăl lor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1