Ce băieţel frumos are Andreea Mantea!

andreea-mantea.jpg

Andreea Mantea
FOTO: Arhiva personală

De când a devenit mămică, Andreea Mantea (29 de ani) e în culmea fericirii. Bruneta şi-a aniversat, luni (30 noiembrie), ziua de nume. Aceasta este prima aniversare pe care o petrece în compania fiului său, David.

Andreea Mantea a avut parte de cea mai frumoasa petrecere din viaţa ei. Vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de băieţelul ei. Micuţul creşte pe zi ce trece şi este din ce în ce mai frumuşel.

mantea-baiat.jpg

Andreea Mantea şi-a serbat aniversarea, alături de fiul ei, David
FOTO: Arhiva personală

“Vă mulțumim din tot sufletul pentru urări și pentru mesajele frumoase! La mulți ani tuturor Andreilor și Andreelor! Să fiți sănătoși, fericiți și iubiți! Fie ca Sfântul Andrei să vă ocrotească la tot pasul! Să vă aducă noroc numele în tot ceea ce faceți și să vi se îndeplinească toate dorințele!”, a scris sărbătorita pe o rețea de socializare.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea mantea

    Abia a revenit pe micile ecrane, dar a și rămas fără emisiune. Deși a devenit mămică în mai, Andreea Mantea (29 de ani) n-a avut stare acasă și s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”. Decizia s-a n-a fost, însă, de bun augur. După numai o lună de la startul emisiunii, șefii au concediat-o.

  • andreea mantea

    Deşi a născut de foarte puţin timp, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat. Bruneta ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre emisiune, dar şi despre viaţa personală.