Ce avere câștigă Bobonete din televiziune, reclame și stand-up comedy!

b114-vedete-bobonete-de-dec.jpg

Mihai Bobonete îl interpretează pe cârcimarul din las Fierbinți
foto: Pro TV
Citeste tot despre: 

Unul dintre cei mai buni umorişti din noua generaţie este, cu siguranţă, Mihai Bobonete. Actorul are spectacole de umor pe bandă rulantă, joacă în serialul „Las Fierbinţi”, are două emisiuni pe mână, la PRO TV, şi a fost solicitat în mai multe reclame.

Anul începe bine pentru Mihai Bobonete (36 de ani), Bobiţă din „Las Fierbinţi”, căci actorul are deja în seara aceasta primul spectacol de stand-up comedy la Cafe Deko, de la ora 19.30. Acesta se numeşte „Improvizaţie cu trupa ImPro” din care mai fac parte Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Adrian Văncică, Micutzu şi Marian Hâncu la pian.

Zoom
Joacă rolul lui Bobiţă Cârciumarul în ”Las Fierbinţi” (PRO TV)

Ei susţin spectacole în această formulă din 2004 şi au peste o mie de showuri la activ. Băieţii fac pe scenă un slalom, de la telenovele până la teatru japonez, dar şi dans contemporan şi irlandez. Apropiaţii lui susţin că Bobiţă ar câştiga peste 20.000 € pe lună din acest gen de spectacole, mai mult de 1.000 € pentru o reprezentaţie, având deja un renume.

Zoom
Prezintă emisiunea ”Jocuri de celebritate” (PRO TV)

El are mai multe spectacole alături de Adrian Văncică, iar acum comediantul pregăteşte „Stand Up Comedy, la vremuri noi, glume noi,” care va avea loc pe 26 februarie, de la ora 18.30, susţinut la Roma. Actorul se bucură în continuare de succes şi la Pro TV, unde ar încasa în jur de 5.000 € pe lună, având în vedere că joacă în serialul „Las Fierbinţi”, pentru care de anul trecut scrie şi scenariul.

Zoom
Bobiţă va juca astăzi la Cafe Deko alături de colegii lui

Dar, mai are pe mână emisiunile „Jocuri de celebritate” şi „Vocea României Junior”, show care va debuta în curând pe micile ecrane. În plus, actorul şi-a asociat imaginea cu mai multe produse, de la un fastfood la biscuiţi şi sticksuri, plus la diverse alte firme care comercializează produse pentru casă. Din aceste filmări şi din spectacole el mai câştigă un sac cu bani.

loading...

Citește și

  • Mihai Bobonete (36 de ani), actorul din „Las Fiebinţi”, a devenit anul acesta regele audienţelor la Pro TV cu emisiunea „Jocuri de celebritate”, pe care o prezintă alături de Paul Ipate şi de Octavian Strunilă.

  • bobonete, pro tv, emisiuni, audiente

    Interpretul lui Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi” a intrat în graţiile şefilor de la Pro TV. Mihai Bobonete (36 de ani) face parte din 2012 din distribuția serialului „Las Fierbinţi”, iar anul trecut a prezentat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Cabral.

  • jocuri de celebritate

    Pro TV apare să fi mizat pe câteva cărți câștigătoare în noua grilă de toamnă. Surprinzător, audiențele-record nu vin de la ”Supraviețuitorul”, show-ul prezentat de Dragoș Bucurenci și care deocamdată nu a rupt gura târgului.

  • vedete, televizor, emisiune, rude

    Îi ştii de ani de zile din showbiz, dar nu te-ai fi gândit că unii au acelaşi sânge în vine. Mai multe vedete au ajuns să împartă scena sau micul ecran cu rude de-ale lor, dar au ales să nu facă public acest amănunt de familie. Uneori, din întâmplare, fanii află că vedeta X este rudă cu VIP-ul Y. Iată care sunt cele mai elocvente exemple!