Ce avere au avut de împărțit Dana Săvuică și soțul ei la divorț

dana_savuica_sot.jpg

dana savuica sot
Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost căsătoriți timp de 22 de ani
foto: arhivă Click!

Un divorț anticipat de toată lumea, dar recunoscut de protagoniști abia la o lună după consumarea faptelor. Dana Săvuică a vrut, conform spuselor soțului ei, să redevină o femeie liberă. S-a întâmplat simplu, la notar, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au o fiică de 22 de ani, așadar nu s-a pus problema custodiei. Lucrurile au fost puțin mai complicate când a venit rândul împărțirii averii.

Dana Săvuică (46 de ani) și Răzvan Stanciu (48 de ani) au spus Adio! unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. N-a știut nimeni până când Dana nu a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că este din nou o femeie liberă.

”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana pentru reperterii Click!

Dana și Răzvan au strâns, de-a lungul relației, o mică avere, dacă luăm în calcul proprietățile moștenite sau agonisite în cei 25 de ani. Este vorba despre o clădire veche săsească, în Sebeș, casa bunicilor din Târgoviște din partea Danei, un apartament de trei camere, cu o suprafață de 90 mp, în ansamblul rezidențial Colina Marei, din Sinaia (cumpărat în rate în 2010, pe o perioadă de cinci ani), dar și o vilă în Pipera. Pentru că imobilul din Pipera a fost achiziţionat cu credit, cei doi au luat hotărârea, în vara lui 2015, să-l vândă. Astfel, cu banii obținuți, cei doi au achitat datoria către bancă.

Vânzarea vilei în care soții Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au locuit timp de nouă ani a fost primul semn că cei doi se pregătesc de divorț. Motivul invocat atunci de fostul manechin a fost că locuința de 270 mp era prea mare și prea costisitoare pentru trei oameni și doi câini.

vila_dana_savuica.jpg

vila dana savuica
Dana Săvuică a vândut vila în care a locuit cu soțul și fiica în vara anului trecut
foto: arhivă Click!

Vila din Pipera are o curte de 230 mp, vedere la lac și ponton. Interiorul este format din trei camere, un dinning, un living, o bucătărie și trei băi. Prețul estimat al vilei era, anul trecut, de 300.000-350.000 de euro. Vedeta o amenajase integral după gustul ei, cu mobilier adus din Indonezia.

Loading...

Citește și

 • dana savuica

  Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

 • dana savuica razvan stanciu declaratii divort

  Zvonurile privind divorţul Danei Săvuică au devenit o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat pentru Click! că s-a separat oficial în decembrie de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj. Soţul vedetei ne-a acordat şi el, în exclusivitate, un interviu în care a vorbit despre ce simte acum când s-a încheiat un capitol important din viaţa lui, dar şi despre ce aşteptări are de când a devenit din nou burlac.

 • sotul danei savuica

  Dana Săvuică (45 de ani) este prima femeie din România care a pozat nud în Playboy şi unul dintre cele mai de succes manechine ale generaţiei sale, dar despre Răzvan Stanciu (48 de ani), bărbatul de care se vehiculează că vedeta ar vrea să se separe după 25 de ani de mariaj, se cunosc prea puţine lucruri. Click! a aflat cine este soţul Danei Săvuică şi cu ce se ocupă.

 • După lungi speculaţii că ea şi soţul ei Răzvan Stanciu au luat-o pe drumuri separate, Dana Săvuică a recunoscut pentru Click! că a divorţat în decembrie, la notar. Cei doi au decis să pună punct unei relaţii de 25 de ani, prima şi singura pe care a avut-o Dana, aşa cum mărturisea ea în urmă cu câţiva ani.

 • dana savuica dupa divort amic

  Capăt de drum în căsnicia Danei Săvuică cu soţul ei Răzvan Stanciu! Fostul model se desparte de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani şi a depus se pare actele pentru a pune punct mariajului. La câteva zile după ce a luat această decizie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la o terasă unde s-a întâlnit cu un prieten şi a fumat cu nesaţ.

 • Niciodată să nu spui niciodată! Zicala se aplică perfect şi în cazul Danei Săvuică (45 de ani). În urmă cu doar câţiva ani, fostul model nu lua în calcul să se separe de soţul ei Răzvan Stanciu, dar astăzi cei doi au ajuns pe marginea prăpastiei. Într-un interviu acordat unei reviste dedicată femeilor, Dana Săvuică mărturisea sinceră că "nu se vede în postura femeii care la 40 de ani şi ceva să-şi refacă viaţa".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1