Ce au făcut Misha și fetița ei, după ce Connect-R a anunțat divorțul

misha_2.jpg

Ce au făcut Misha și fetița ei, Maya, după ce Connect-R a anunțat divorțul
Foto: Instagram

Connect-R și Misha au pornit pe căi sepate în urmă cu doi ani, când au decis să divorțeze în secret, anunțul fiind făcut public abia în urmă cu câteva ore, de către cântăreț, prin intermediul rețelelor de socializare. Deși au luat această decizie, cei doi artiști au hotărât să rămână prieteni pentru binele fetiței lor, Maya.

După ce vestea că cei doi s-au despărțit s-a propagat rapid în spațiul media, toți admiratorii Mishei și ai lui Connect-R au examinat atent fiecare mișcare a acestora, de pe rețelele de socializare. Misha și-a scos deja statutul de „căsătorită” de pe Facebook, însă toată lumea s-a așteptat și la o reacție oficială de-a vedetei, în care aceasta să dea declarații referitoare la subiectul în cauză. 

misha_si_maya.jpg

Misha și micuța Maya și-au petrecut ziua împreună, la salon
Foto: Instagram

Acest lucru nu s-a întâmplat totuși, pentru moment, Misha văzându-și în continuare de viața personală și de creșterea micuței Maya. Astfel, la scurt timp după ce mesajul lui Connect-R care anunța divorțula fost făcut, cele două s-au răsfățat la un salon de înfrumusețare, petrecând timp de calitate împreună și distrându-se. La salon, atât Misha, cât și micuța Maya, au avut parte de o manechiură cu care „s-au lăudat” ulterior pe Instagram. Relația lor mamă-fiică pare una foarte apropiată, iar Misha este o mămică model, așa cum a anunțat și Connect-R prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Connect-R şi Misha Nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar abia marţi (14 august) solistul şi-a luat inima în dinţi şi a mărturisit ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii lor. Sătul să se tot ascundă şi să pozeze fericit alături de soţie, artistul a povestit ce povară avea pe suflet, fără să dea alte detalii. Motivele de divorţ sunt ştiute doar de protagonişti, dar nu este exclus ca infidelitatea în cuplu să fi fost flacăra care a aprins un şir lung de discuţii. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat pentru Click! temperamentele celor doi şi limitele pe care cuplul de artişti le-a avut în această căsnicie scurtă de doar trei ani.

  • Pepe, cel care le-a fost naș de nuntă cântăreților Connect-r și Misha a declarat că vestea divorțului dintre cei doi l-a luat pe nepregătite, la fel ca pe restul admiratorilor cuplului. Deși are o relație apropiată cu finul lui, Pepe a susținut că nu a fost pus la curent în legătură cu problemele pe care Connect-r și Misha le-au întâmpinat în relație, și astfel, nu știa nimic legat de ulterioara despărțire.