Ce au făcut Mădălina Ghenea și iubitul după ce s-a aflat că e gravidă

2-3-bd-foto-1-35col-27cm.jpg

Mădălina Ghenea a fost fotografiată chiar de iubitul ei, Matei Stratan, în vila lor din Italia

În aprilie va aduce pe lume primul ei copil şi al lui Matei Stratan. Mădălina Ghenea va naşte o fetiţă şi e în culmea fericirii, chiar dacă în primul trimestru de sarcină s-a simţit extrem de rău. În ”Gioia”- una dintre cele mai importante reviste din Italia, actriţa a vorbit despre lunile de sarcină, dar şi despre cum a fost cerută în căsătorie.

Însărcinată în 8 luni, Mădălina Ghenea a ales să împărtăşească bucuria maternităţii cu ţara în care s-a născut, dar şi cu cea care a adoptat-o. Mai precis, prin intermediul revistei ”The Art of Living”, care o înfiţişează pe copertă acoperită de o cuvertură fină, cu sânii şi burtica rotundă descoperite, dar şi în celebra publicaţie ”Gioia” din Italia. În revista italienească, frumoasa actriţă povesteşte detaliat despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, dar şi despre bărbatul care a cucerit-o definitiv după ce i-a adresat o cerere în căsătorie de-a dreptul originală. În primul trimestru de sarcină, Ghenea nu s-a simţit deloc bine şi s-a gândit la ce e mai rău.

2-3-bd-foto-2-35col-12cm.jpg

Actrița și iubitul ei, Matei Stratan, au păstrat secretul sarcinii timp de opt luni

”Primele luni au fost mai dificile. Am ajuns la spital, mă gândeam că o să pierd sarcina.Visam să devin mamă încă din copilărie. Mi-am dorit întotdeauna un copil, dar nu a fost uşor pentru mine. Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o. Am o listă lungă de nume pentru fetiţa noastră. Suntem mulţi care decidem. Eu, Matei, părinţii mei şi ai lui. Întâi trebuie să o văd, să o cunosc. Va fi suficient să o privesc în ochi. Acum nu aştept decât momentul în care o voi strânge pe fiica mea în braţe şi nu îi voi mai da drumul”, a povestit actriţa pentru revista “Gioia”.

Mădălina îşi mai doreşte copii, însă ia în calcul şi adopţia. ”Aş vrea să merg cu Matei să adoptăm un copil. Matei îşi doreşte acum şi un băieţel. Eu vreau cinci sau şase. Visez la o familie numeroasă”, a mai spus artista, originară din Slatina. Bineînţeles, bruneta a vorbit despre cel mai frumos moment, povestea de dragoste cu Matei Stratan, moştenitorul imperiului de 300 de milioane de euro. „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi”. Acum sunt fericită. Râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat”, a conchis actriţa, care va naşte în aprilie o fetiţă. 

La plimbare după ce s-a aflat marea veste

untitled-1.jpg

Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat prin oraș

La o zi de când s-a aflat că este însărcinată, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au ieșit la o plimbare romantică prin București. Fotoreporterii Click! i-au surprins joi, după-amiază, în bolidul lor de 100.000 de euro, în timp ce dădeau o tură prin zona de nord a Capitalei. Milionarul conducea și tasta telefonul, iar frumoasa lui logodnică gesticula cu ambele mâini, încercând să-i explice ceva. 

untitled-1.jpg

Pozele cu Mădălina gravidă au apărut în cele două reviste

 

 

Loading...