Ce au făcut luni seară în oraş Pavel Bartoş şi Irina Rimes

irina-rimes-si-pavel-bartos-1024x682.jpg

pavel bartos de mână cu irina rimes
Pavel Bartoş şi Irina Rimes sunt colegi la Vocea României
Foto:Arhivă personal

În ciuda frigului de afara, seara de luni, 3 decembrie, a fost una plină de căldură sufletească şi de emoţii pozitive pentru vedetele care au decis să înfrunte vremea capricioasă pentru a participa la lansarea noului album al Irinei Rimes. Printre cei care au fost prezenţi la eveniment s-au numărat simpaticul prezentatorul de la Vocea României, Pavel Bartoş, actriţa Monica Bârlădeanu, dar şi Maia Morgenstern.

Seara de 3 decembrie le-a adus împreună pe multe dintre vedetele din showbiz-ul autohton, căci a avut loc lansarea unui nou album al Irinei Rimes, o tânără artistă de peste Prut, care a dat lovitura în industria muzicală românească în urmă cu aproximativ doi ani. Lansarea a avut loc în incinta Teatrului Naţional şi muzical Ion Dacian şi a fost una aprciată de către cei care au învins frigul pentru a se bucura de interpretarea Irinei. 

Pavel Bartoş nu a putut lipsi de le eveniment, ţinând cont că este colegul Irinei la Vocea României, el prezentând concursul de voci, iar Irina fiind cel mai nou membru al juriului aflat în căutarea talentului pur. 

giulia-anghelescu-si-lucian-viziru

Giulia Anghelescu alaturi de Lucian Viziru
Giulia Anghelescu alături de Augustin Viziru
Foto: Click!

Printre invitaţi s-a numărat şi marea actriţă Maia Morgenstern care a urcat pe scenă şi, la adăpostul unei lumini difuze, a recitat câteva versuri pline de sensibilitate, care i-au impresionat pei prezenţi. Monica Bârlădeanu a fost la rândul său încântată de eveniment, sorbind cele întâmplate stând jos, pe scările aflate chiar lângă scenă.

monica-barladeanu-la-lansare-irina-rimes

Monica Bârlădeanu a ascultat concertul stând pe scările de lână scenă
Monica Bârlădeanu a ascultat concertul artistei de peste Prut stând pe scările aflate chiar lângă scenă
Foto:Click!

Inna, Augustin Viziru, Giulia Anghelescu au fost alte vedete care au sprijinit-o pe cântăreaţa cu ocazia lansării unui nou album. 

Artista de peste Prut a purtat mai multe ţinute pe parcursul concertului, una dintre acestea fiind o rochie albă, diafană ce amintea de vestimentaţia avută de prinţesele din poveşti pentru copii. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1