Ce au făcut Ilinca și Alex după semifinala care i-a calificat în finală

ilincagettyimages-682016550.png

eurovision 2017 ilinca si alex florea
Ilinca și Alex Florea, în timpul celei de-a doua semifinale de la Eurovision
Getty Images

Ilinca Băcilă și Alex Florea au reușit să se califice în finala de sâmbătă,13 mai de la Eurovision. Cei doi tineri au primit numeroase mesaje de felicitare atât aici, la Kiev, cât și din țară de la rude si prieteni.

Părinții Ilincai, care se află alaturi de ea la Eurovision, concurs ce se desfășoară anul acesta în Capitala Ucrainei, au felicitat-o pe tânăra solistă, fiind mai emoționați decât aceasta.

În culise, imediat după reprezentație, toată lumea era fericită, iar la hotel, cei doi tineri au fost primiți ca niște regi. Fanii i-au așteptat să-i felicite încă de la intrarea in hotel. Reprezentanții României au petrecut calificarea în finală alaturi de cei dragi, dar și alături de ceilalți membri din delegație.

"Am reușit să ne calificăm în finala de mâine. Ne dorim sa obțnem un loc cât mai bun, dar cred că cel mai important este să ne prezentam foarte bine pe scenă. Până acum, ecourile sunt foarte bune, simțim că putem și sperăm să avem șansa de partea noastră", a declarat Ilinca pentru Click!

Alex pare mai emoționat si spune că seara de mâine e cea mai importantă pentru ei. "Până acum a fost ușor, ne pregătim pentru finala de sâmbătă, unde sper sa facem o figură cat mai bună", ne a spus și Alex. Azi, cei doi tineri au preferat sa stea in camera de hotel sa se relaxeze, apoi, după amiază au venit la sală pentru repetiții, unde mai întâi au făcut vocalize cu profesoara Cristina Manoliu Săvulescu. 

 

eurovision.jpg

eurovision 2017 finalisti
Care sunt Statele care merg în Finala Eurovision 2017
Foto: Getty

eurovision.jpg

Romania Eurovision, Kiev, finala Eurovision, Ilinca Bacila, Alex Florea, "Yodel It"
Ilinca și Alex Florea, alături de compozitorul Mihai Alexandru
foto: Gheorghe Chelu

ilinca_si_alex_florea.jpg

eurovision 2017 ilinca si alex florea
Moment de tandrețe între Ilinca și Alex Florea pe scenă, la finalul reprezentației din timpul semifinalei Eurovision 2017
Getty Images
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1