Ce au declarat Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu după ce au pierdut meciul de la Exatlon

Citeste tot despre: 

Competiția Exatlon se apropie de final, iar echipa Faimoșilor a pierdut în fața Războinicilor, iar Cătălin Cazacu a fost eliminat de la Exatlon. În urma acestui lucru, Vladimir Drăghia este singurul Faimos rămas în competiție. Cei doi au mărturisit că nu s-au simțit pe deplin pregătiți pentru meci și au pierdut din cauza extenuării.

Vladimir Drăghia a mărturisit că  fost supărat fiindcă a pierdut, însă nu știe sigur dacă a fost extenuarea cauza pierderii lor. El a mărturisit că s-a simțit bine pe traseul meciului.

„Sunt la fel de liniștit. Sunt un pic ofticat, am avut o săptămână bună pe care am câștigat-o, dar, când a venit vorba de jocurile importante, luăm bătaie ca fraierii. Mi se pare că diferența e cam mare față de cum am văzut eu jocul. Se simte și oboseala, dar nu pot să dau vina pe ea. Eu m-am simțit bine pe traseu. Nu cred că din cauza oboselii am pierdut. Îmi place să resimt oboseală. Până la urmă asta este!”, a declarat Vladimir Drăghia.

De cealaltă parte, Cătălin s-a simțit cu adevărat extenuat și nu a făcut față probei, lucru care l-a deranjat deoarece nu voia să-l supere pe Vladimir.

„Nu merităm să plecam așa, din meciul ăsta. Dar.. Nu pot să îmi dau seama dacă se întâmplă ceva cu noi în ultimul timp. Nu am reușit să ne adunăm. Ba că am fost puțini sau mai mulți nu e normal să pierzi atât de multe meciuri la rând. Ei sunt în formula asta de atâta timp, iar noi nu am reușit să facem nimic. Nu m-am simțit deloc bine azi, mă simțeam ca la primul traseu, părea că mă lovesc de toate obstacolele. M-am enervat, nu am reușit să mă regăsesc. Mă bucur că am ajuns până aici, mă gândesc ce să zic ca să îl enervez pe Vladimir. Voiam să profit de aceste momente să îl enervez pentru că unul dintre noi va pleca acasă”, a mărturisit Cătălin Cazacu înainte de eliminare.

În urma voturilor publicului, Cătălin Cazacu a fost eliminat din competiția Exatlon.

loading...
Loading...

Citește și

  • În ediția difuzată miercuri, 16 mai, unul dintre cei opt concurenți rămași în concurs a părăsit competiția. Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș au fost cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare, iar unul dintre ei a părăsit competiția.

  • Competiția Exatlon se apropie de final, iar concurenții sunt nerăbdători să se întoarcă în România la familiile lor. Cosmin Cernat a făcut un anunț despre cum se va desfășura de acum înainte competiția. Ultimii mermbri rămași în concurs sunt nerăbdători să afle cine va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro.