Ce au în comun Smiley şi Bugs Bunny. Lucrul acesta sigur nu-l ştiai!

smiley-si-bugs-bunny.jpg

smiley si bugs
Smiley (32 de ani) şi Bugs Bunny (75 de ani)
Foto Arhivă Personală

Smiley are parte doar de surprize, luni, 27 iulie, ziua în care acesta serbează împlinirea frumoasei vârste de 32 de ani. Cântăreţul a aflat din ”Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu” că e născut în aceeași zi cu Bugs Bunny.

Astăzi, pentru că e aniversarea zilei de naștere a lui Smiley, băieții de la Deșteptarea, Vlad Petreanu și George Zafiu, s-au gândit să-l celebreze pe artist la Europa FM. Realizatorii l-au sunat cântăreţ ca să-i spună că e născut în aceeaşi zi cu Bugs Bunny, poate cel mai îndrăgit personaj de desene animate din istorie. ”Am mâncat un morcov de dimineață. Acum știu și de ce: Bugs Bunny e în aceeași zodie cu mine. Aceeași zi de naștere. E prima dată când aud asta, deși e personajul meu preferat” a zis Smiley în timp ce băieții de la Deșteptarea glumeau pe seama lui, amenințându-l că la sfârșitul acestei săptămâni va fi celebrat de 100.000 de oameni.

smiley_in_desteptarea_europa_fm.jpg

smiley
Smiley în timpul unui concert la Europa FM
Foto Europa FM

Sâmbătă Smiley cântă alături de Loredana, Holograf, Voltaj, Vunk și Vama la ”Europa FM Live Pe Plajă” într-un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1