Ce artist a călcat pe bec şi a fost criticat pentru apariţia ştearsă

tinuta.jpg

cornel ilie vunk iulia albu trofeu bau
Solistul nu a acordat prea multă atenţie ţinutei şi asta l-a costat scump
Foto: arhivă personală

Au început şi bărbaţii să se aleagă cu critici aspre din partea fashion-editorilor. Dacă până acum doamnele erau analizate sub lupă, iată că a venit vremea ca şi artiştii să acorde mai multă atenţie ţinutei, căci nu se ştie niciodată unde ajung şi cine le comentează stilul vestimentar. Cornel Ilie de la Vunk este solistul care s-a numărat săptămâna aceasta printre "victimele" Iuliei Albu.

Cornel Ilie (41 de ani) de la Vunk nu a convinsd-o pe IUlia Albu că ar fi cel priceput artist pentru a mixa piesele vestimentare. Vedeta nu l-a menajat deloc pe cântăreţ şi a catalogat apariţia sa de la evenimentul de pre lansare a albumului Alinei Eremia drept una ştearsă. 

"De mult n-am mai văzut o ţinută aşa ternă. Are nevoie de nişte încurajări din partea noastră. Haideţi să-l încurajăm cu un trofeu Bau", a spus, ironică, Iulia Albu la rubrica ei de la Kanal d.

cornel ilie alina eremia iulia albuZoom
Cornel Ilie este solistul trupei Vunk
Foto: arhivă personală

Cornel Ilie s-a însurat cu Eiza în urmă cu doi ani, iar în noiembrie 2015 cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, pe care au botezat-o Zara Elisabeta. Noul rol l-a acapăarat cu totul pe artist care este dedicat trup şi suflet micuţei. “Meseria de tătic cu cea de artist se completează destul de bine. Schimbarea asta este firească pentru toți. Nu știu dacă sunt un tătic de nota zece, contează să fiu pentru fetița mea, nu pentru ceilalți”, povestea artistul în trecut pentru Click!

 

loading...

Citește și

 • cornel ilie poveste nuntii

  I-au trebuit 39 de ani ca să renunţe la burlăcie, însă este convins că a găsit persoana potrivită. Cornel Ilie a povestit cum şi-a întâlnit jumătatea. Femeia care i-a furat inima şi i-a devenit soţie în această vară se numeşte Eliza Suditu (27 de ani) şi în urmă cu trei săptămâni i-a dăruit artistului o frumuseţe de fetiţă.

 • cornel ilie poveste nuntii

  Cornel Ilie (40 de ani) şi-a scos fetele în lume. Artistul şi soţia sa, Eliza, au dus-o pe micuţa Zara, care luna viitoare va împlini primul ei anişor, la petrecerea aniversară de zece ani dată de Mirela Retegan și Gaşca Zurli. Fericit, artistul a ţinut-o non-stop pe copilă în braţe şi a prezentat-o tuturor.

 • cornel ilie vunk

  Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, și-a botezat fetița duminică, 28 februarie, într-o ceremonie restrânsă, pe care fericiții părinți au numit-o ”Vine, vine PrimăZARA”.

 • Cornel Ilie, tata, vunk, fetita, muzica

  Cornel Ilie (40 de ani), solistul de la trupa Vunk, este un soț și un tată model. Prezent recent la show-ul “Aurelian Temişan Unplugged”, de la Teatru Național din București, îndrăgitul artist ne-a povestit cum i s-a schimbat viața de când și-a găsit sufletul pereche și a devenit tată.