Ce arme secrete au Doru Todoruţ şi Ciprian Rogojan pentru Eurovision 2019

doru-todorut-ciprian-rogojan.jpg

ciprian rogojan
Doru Todoruţ şi Cirpaj Rogojan au fost invitaţi la Click! TV online
foto: Florin Şuler

Anul acesta la Eurovison vor participa şi Doru Todoruţ şi Ciprian Rogojan, cu trupa „2 Gents” şi vor cânta melodia „Ielele”. Cei doi membri ai trupei au fost invitaţi la „Click! TV online” şi au povestit despre trupă şi proiectele viitoare.

Surpriza de anul acesta de la Eurovision este trupa „2 Gents”, formată din Doru Todoruţ (41 de ani) şi Ciprian Rogojan (41 de ani), care participă cu piesa „Ielele”. „E un fenomen Eurovision şi e un motor de promovare pentru orice artist. «2 Gents» nu s-a înfiinţat doar pentru acest concurs. Ideea a fost a lui Doru, iar piesa este foarte bună. Aportul meu e percuţia, Doru a fost cu refrenul”, a povestit Ciprian. Tot ei au mărturisit că au planuri mari împreună. „Va urma un concert peste hotare, miercuri zburăm la Kiev, pe 1 februarie vom fi la Opera Naţională din Kiev. Este un proiect de covor roşu. Vor fi 100 de oameni pe scenă, corul şi orchestra din Kiev şi invitata Irina Baianţ. Vom avea repertoriu internaţional”, ne-au mai spus cei doi.

 

„«2 Gents»” nu e un proiect care să intre pe radio. Efectiv am avut o piesă bună şi am zis să vedem ce se va întâmpla. E un proiect serios, în care se reorchestrează piese serioase. Încercăm să facem instrumentele de percuţie mai blânde, pentru că atunci când auzea lumea de Sistem ziceau că veneau iar aia cu butoaiele”, a mai spus Cici.

Cât despre spectacolul de pe scena Eurovision, Doru şi Cici nu vor să dea mult din casă, dar ne-au spus că vor avea 3-4 “iele” pe scenă şi că încă lucrează la scenariu. “Va fi un spectacol de lumină, grafică, butaforie, nu vom fi doar noi doi pe scenă. Va fi înălţător pentru noi, ceva special. Vom fi la Arad, în cea de-a doua semifinală, pe 10 februarie. Nu vă putem spune mai multe despre concept, veţi vedea în direct. Pentru noi este o onoare să participăm, pentru că au fost peste 120 de piese şi e ceva să fim aleşi printre cele 20 şi ceva de melodii pentru preselecţii. Piesa s-a născut într-un mod mai altfel. Am avut strofa piesei şi nu aveam refrenul. Iar Cici a început să bată într-un instrument şi aşa s-a născut ideea. Mai este o parte de fluier, pe care tot el a fluierat-o. Piesa a decurs natural, am zis să vedem cum merge”, a mai povestit Doru Todoruţ.

 

Loading...

Citește și

  • 11 piese intră în prima semifinală Eurovision România 2019 de la Iași, pe 27 ianuarie. Mai mulți artiști vor încerca să își ocupe locurile din finală, unde fiecare va încerca să convingă publicul că prestația lor trebuie să reprezinte România la Eurovision 2019.

  • Mirela Vaida a pornit numărătoarea inversă şi are mai multe motive să facă acest lucru. În mai puţin de o săptămână va cânta pe scena Eurovision România, în prima finală, organizată la Iaşi, iar peste o lună va deveni pentru a treia oară mămică, fiind însărcinată în 8 luni. Fosta prezentatoare de emisiuni matrimoniale de la Antena 1 va interpreta melodia „Underground”. Aceasta nu este prima experienţă a Mirelei Vaida la Eurovision. În 2014, ea a terminat pe locul al doilea, după Paula Seling şi Ovi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1