Ce are în comun Marian Râlea cu personajul pe care îl va juca în „O grămadă de caramele”

marian_ralea_si_virghinia_rogin_in_noul_serial.png

Marian Râlea alături de colega sa de filmare Virginia Rogin
Foto: Happy Channel

Din 18 septembrie, Marian Râlea, fostul Magician din “Abracadabra” va reveni pe micile ecrane cu un nou rol în telenovela “O grămadă de caramele”, produsă de Ruxandra Ion. Actorul ne-a povestit cum a acceptat să interpreteze personajul Tănase Şapte Case şi cât de mult seamănă cu acesta.

  • Click!: Reveniţi în televiziune cu un nou personaj în telenovela “O grămadă de carmale”, “Tănase Sapte case”. A apus vremea Magicianului?

Marian Râlea: E o propunere care mi s-a făcut şi am acceptat-o, e un personaj dintr-o zona pe care nu am mai jucat-o până acum. Este un personaj care mi-a atins sufletul atunci cand am citit scenariul prima oară. La început mi-am spus că nu o să reuşesc sa-l fac, e destul de greu, având în spate toata istoria lui Geo Visu (Gheorghe Visu, ex State Potcovaru din “Inima de ţigan”, n.r.) şi tot ce s-a întamplat cu State.

 

  • L-aţi urmărit în seriale pe State sau i-aţi cerut părerea lui Gheorghe Visu?

Nu l-am urmarit, am văzut câteva episoade şi nici nu i-am cerut părerea. Problema mea era să fac personajul altfel, scenariul fiind scris excepţional m-a dus către acest personaj, m-a făcut să-l creez, să-l fac bine, mai ales că aveam lângă mine o echipă tare, exemplară. Deşi s-a filmat cu telefonul mobil, am avut lânga mine oameni dragi, tineri, cu experienţă, care m-au ajutat să construiesc personajul. Acesta s-a dezvoltat şi déjà am filmat opt episoade. A fost surprinzător că mi s-a făcut acest personaj. Doamna Ruxandra Ion (producătoarea serialului, n.r.) mi-a spus: “tu poţi să faci orice personaj”. Şi atunci a fost simplu, mi-a dat încredere în mine că poate să iasă ceva şi să placă publicului ce vor vedea.

 

  • Credeţi că Magicianul o să rămână undeva în urmă şi că noua generaţie se va delecta cu Tănase şapte case?

Nu ştiu, Magicianul rămâne, el a fost un fenomen şi va rămâne un personaj important în istoria televiziunii şi pentru copii mari de acum pentru mulţi ani.

 

  • Credeţi că personajul acesta va intra în inimile tuturor aşa cum s-a întâmplat cu State şi Flăcărica?

Poate că cereţi prea mult. Acolo erau nişte performanţe cu adevărat remarcabile şi greu de depăşit în tot ce au făcut Carmen Tănase şi Gheorghe Visu. Sigur, asta e doar o propunere şi sperăm să aibă succes. Nu mi-am propus mai mult sau să sărim dincolo de ştacheta pe care au ridicat o ei.

 

  • Ce aveţi în comun cu personajul?

Credinţa. N-am case ca el. E un personaj credincios cu frica lui Dumnezeu şi poate de aceea mi-a şi plăcut.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1