Ce apariție impecabilă a avut INNA la Latin Grammy Awards 2018

inna-awards-latin-grammy.jpg

INNA a atras toate privirile la Latin Grammy Awards 2018
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

INNA a întors toate privirile la Latin Grammy Awards 2018. Artista a pășit pe covorul roșu cu încredere și a zâmbit tuturor camerelor de fotografiat. La același eveniment au participat artiști latino cu renume precum Maluma, J Balvin și Luis Fonsi.

INNA a devenit cunoscută și peste hotare, ba mai mult de atât, ea are un succes impresionant. Artista își promovează în prezent noul album pe care l-a scris în întregime în spaniolă.

Cum s-a îmbrăcat INNA la Latin Grammy Awards 2018

INNA a purtat un outfit alb care i-a dezgolit spatele. Potrivit Vogue Mexico, ea a fost desemnată ca fiind unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de la Latin Grammy Awards 2018. 

profimedia-0396438633.jpg

INNA a strălucit la Latin Grammy Awards 2018
Foto Profimedia

INNA și-a lăsat spatele gol într-un costum de haine care nu a fost deloc unul clasic sau normal, vedeta a mizat pe nonconformism.

inna-grammy-latin-2018.jpg

INNA a purtat un outfit nonconformist la Latin Grammy Awards 2018
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreața de talie internațională și-a încântat fanii, zilele trecute, cu fotografia postată pe Facebook și în care apare cu o bluză transparentă. Numai că sânii rotunzi și fermi nu i-a lăsat la vedere, dimpotrivă, i-a acoperit cu decupaje în formă de palmieri.

  • Sunt tinere, frumoase, celebre şi mereu în pas cu moda. Solista Inna (31 de ani) şi Alexia Eram (18 ani), fiica Andreei Esca, ne-au luat ochii recent cu ţinutele lor de plajă, foarte colorate şi inedite. Este vorba despre un costum de baie cu care sigur te faci remarcată, dar care te cam arde la buzunar.