Ce anunț a făcut Mihai Morar despre emisiunea pe care o prezintă: «Îmi rezerv dreptul să tac»

untitled_1.png

E posibil ca Mihai Morar să nu se mai întoarcă la cârma emisiunii Răi da buni

Mihai Morar este prezentatorul emisiunii «Răi da buni» pe canalul Antena Stars. Însă moderatorul a făcut câteva declarații care au ridicat semne de întrebare. Va părăsi el cârma emisiunii?

Mihai Morar alături de echipa emisiunii pe care o moderează intră în vacanță, însă mărturisirea din ultima ediție difuzată vineri, 28 iulie, i-a lăsat cu multe semne de întrebare. Din declarația lui a reieșit faptul că nu este sigur dacă va mai modera emisiunea din toamnă. 

„Închidem cel de-al 11 sezon, sperăm să îl începem și pe al 12-lea, dacă nu pățim ceva în vacanță. Chiar dacă e una dintre cele mai frumoase meserii, tot se transformă într-o rutină. Maine dimineața la 5 plec, am vreo 1 400 de kilometri de condus. Vă mulțumesc mult pentru tot! Îmi rezerv dreptul să tac, o să las invitații să vorbească. Încheiem ceva frumos”, a declarat Mihai Morar despre perioada de vacanță de care va avea parte, dar și despre posibilitatea ca emisiunea să nu mai existe în toamnă. 

mihai_morar_familie_0.jpg

Mihai Morar și familia lui merg des în vacanțe unde se distrează de minune
Foto Instagram

Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția sa

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar pentru viva.ro.

Loading...

Citește și

  • Pentru Mihai Morar (36 ani) şi soţia lui, Gabriela, ziua de duminică, 10 iunie, a fost una specială, căci au sărbătorit 12 ani de căsătorie, 12 ani de când au făcut nuntă de pomină la Baia-Mare, oraşul natal al vedetei radio-TV.

  • Pe holurile Antenei 1, locul lor de muncă, cei patru afacerişti se salută colegial, însă, după ce trag uşa după ei, Mihai Morar, Dani Oţil, Cătălin Scărlătescu şi Nicolai Tand devin rivali. Localurile lor, aranjate cu bun-gust, sunt pline de clienţi care se înfruptă din bunăţi. Preţurile nu sunt deloc mici, dar asta nu-i sperie pe fanii vedetelor tv, care au devenit clienţi fideli.