Ce a ales de pe tavă fiica Elenei Gheorghe la petrecerea de rupere de turtă

elena_gheorghe_familie.jpg

Fiica Elenei Gheorghe a ales câteva lucruri de pe tavă, iar invitații au fost plăcut surprinși
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Duminică seară, 23 septembrie, fiica Elenei Gheorghe a a fost sărbătorită de familia ei, dar și de apropiați. Artista a pregătit o petrecere de poveste pentru fiica ei și invitații acesteia. Iar fiica artistei, Amelie Nicole, a surprins pe toată lumea cu ce a ales de pe tavă.

Fiica celebrei cântărețe a ales de acolo o perie, un microfon și o foarfecă, semn că ea ar putea deveni, la fel ca mama ei, cântăreață, conform viva.ro. Petrecerea a decurs conform planurilor realizate de Elena Gheorghe, iar la eveniment, atmosfera a fost întreținută chiar de către artistă. Vedeta a ales decorațiuni în tonuri de alb, auriu și mov pentru micuța ei, iar cei mici au fost în elementul lor, care au dansat și s-au distrat în voie, sala fiind împărțită în două: copii și adulți. 

La eveniment au participat în jur de 70 de invitați și a fost organizată în aceeași locație unde a fost sărbătorit și botezul micuței Amelie. „Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sala de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole! Sala o vom împărți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomină muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cânta sau nu la eveniment. Vor fi în jur de 70 de persoane!”, a mărturisit Elena Gheorghe, înainte ca evenimentul să aibă loc. 

Meniul cu care invitații artistei s-au delectat la petrecere a fost unul de fițe și a conținut preparate sofisticate, după cum urmează: Fructul pasiunii cu mousse de brânză și trufe, Crevete cu ou de prepeliță și crema de brânză, Somon fume cu sparanghel, Proscciuto crudo cu rucola proaspătă, Mousse de peste cu sardine și caviar tobiko, Smochine cu mousse de fois gras și susan negru, Icre de manciuria cu pesto de busuioc și germeni afila, Crema roquefort cu căpșuni, afine și semințe de dovleac coapte, Canape cu roșii cherry, kumato și queen marbella pe pat de mousse de brânză, Tartar de ton cu avocado, Pui coquelet, Mușchiuleț de porc confiat și Cartofi dauphinoise.

Loading...

Citește și

  • Fiica Elenei Gheorghe a împlinit un an în urmă cu câteva luni, iar mama ei i-a pregătit o petrecere unde a invitat în jur de 70 de invitați, ocazie cu care îi va rupe turta micuței. Chiar dacă ea a organizat evenimentul pe ultima sută de metri, Elena Gheorghe a avut timp să pună la punct fiecare detaliu.

  • elena gheorghe in noul videoclip

    Puţini ştiu că tatăl Elenei Gheorghe este preot şi foarte conservator în ceea ce priveşte showbiz-ul autohton. Prin urmare, e greu să-l duci la o petrecere mondenă într-un club. Și totuși, Gheorghe Gheorghe a fost convins de fiica sa să participe la un eveniment special pentru interpretă.