Ce a ajuns să facă Borcea ca să scape mai repede de Alina

1-front-borcea-dc_0231.jpg

Bossul dinamovist face tot posibilul să scape de povară!

Greu de divorţat şi la judecătorie! Cristi şi Alina Borcea ar mai putea rămâne o bună perioadă soţ şi soţie, în ciuda înţelegerii pe care au făcut-o pentru a se separa oficial cât mai repede. Şi asta pentru că magistraţii ţin morţiş ca cei doi să se prezinte personal în sala de judecată.

Se visează un bărbat liber şi s-ar putea visa mult şi bine şi de acum încolo. După încercările nereuşite de a divorţa la notar, Cristi Borcea (46 de ani) are ghinion şi în demersurile pe care le tot face la Judecătoria Buftea, acolo unde speră la o separare cât mai rapidă de Alina (32 de ani). Încă de la primul termen al procesului, la care s-au prezentat doar apărătorul soţilor Borcea, magistraţii au decis să amâne judecarea divorţului, iar ieri Cristi Borcea a mai primit o veste neplăcută. Judecătorii au hotărât că nici la următorul termen să nu treacă cu vederea lipsa soţilor Borcea din sala de judecată.

alina.jpg

Alina are doi copii cu Cristi Borcea: George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (un an şi jumătate). Pe amândoi i-a dus la puşcărie, ca să-şi vadă tatăl

„Acordă termen în continuare la data de 28.10.2016 ora 13.00, termen pentru care vor fi citaţi petenţii cu menţiunea de a se prezenţa personal în vederea verificării consimţământului liber şi neviciat,” este decizia magistraţilor. Şi asta nu e tot!  Fostul şef dinamovist mai întâmpina şi o altă problema. Pentru că se află în spatele gratiilor, Borcea nu are oficial nici un venit pentru a le asigura pensia de întreţinere promisă, de 10.000 de euro lunar, celor doi copii pe care îi are cu Alina. Aşa că a apelat la mama sa, Elena Borcea, care şi-a luat angajamentul să plătească această suma, mai ales că ea ar fi şi cea care administrează averea pe care a deţinut-o fiul ei înainte de a ajunge la puşcărie. 

Din nefericire pentru Cristi Borcea, judecătorii nu au fost de acord nici cu asta şi au respins cererea depusă de avocatul familiei. Aşa că şansele ca fostul boss dinamovist să-şi încheie socotelile cu soţia sa, Alina, în 28 octombrie, sunt din ce în ce mai mici. Iar cea care i-a dăruit nu demult lui Cristi un băieţel, Valentina Pelinel, mai are mult şi bine de aşteptat până când va putea deveni cea de-a treia doamna Borcea.

Alina şi-a dus copiii în America, departe de tot scandalul

2-3-aeroport.jpg

Alina a plecat în America împreună cu cei doi copii

Alina a plecat în martie în America însoţită de cei doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea, George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (un an şi jumătate), ambii cetăţeni americani. Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Borcea mai are încă patru copii din relaţii anterioare: doi băieţi şi o fată cu prima soţie, şi o fată cu fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu.

Amanta Pelinel i-a făcut un băiat

pelinel.jpg

Valentina, astă-vară pe litoralul românesc, împreună cu micuţul Milan Cristian

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea trăiesc o poveste controversată de câţiva ani, însă adusă în lumina reflectoarelor abia din decembrie 2015. Fostul manechin a fost inseminat artificial cu sperma lui Borcea, aflat în închisoare din martie 2014, după decizia din ”Dosarul Transferurilor”. Amanta i-a făcut o bucurie dinamovistului în această primăvară, după ce în aprilie a născut un băiat. Micuţul, al şaptelea copil al afaceristului, a fost botezat în această toamnă Milan Cristian, spre bucuria lui Cristi Borcea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1