Ce a ajuns să facă amanta lui Mihai Chiţu

amanta_chitu.jpg

mihai chitu amanta andra petcu masina
Mihai Chiţu se lasă condus peste tot de amanta lui
foto: arhiva personală

Se spune că bărbaţii îşi iubesc maşinile atât de mult, încât uneori le este aproape imposibil să le cedeze „bijuteriile” pe patru roţi iubitelor. Nu este cazul lui Mihai Chiţu (35 de ani). De când se iubeşte cu Andra Petcu, bruneta care ocupă rolul de amantă, artistul a ajuns mai mult pe scaunul din dreapta, iar tânără îşi exersează de câte ori are ocazia talentul de şoferiţă.

Mihai Chiţu este îndrăgostit până peste urechi. Artistul se lasă condus la propriu de bruneta care i-a sucit minţile şi cu care Click! l-a surprins din vara anului trecut. Tânăra este cea care în ultimele luni a fost văzută în trafic la volanul bolidului pe care solistul îl deţine.

Andra Petcu conduce mai nou mașina artistului

andra_petcu.jpg

mihai chitu amanta andra petcu masina
Andra Petcu este foarte mândră că iubitul o lasă să-i conducă maşina
foto: arhiva personală

Fericită că iubitul i-a încredinţat maşina, ce-i drept pentru câteva clipe, când el a stat pe scaunul din dreapta, bruneta s-a lăudat prietenilor pe reţelele de socializare. Andra Petcu a imortalizat aproape de fiecare dată momentele când se urcă la volan. Amanta solistului a ajuns să-şi exerseze abilităţile de şoferiţă atât la drmuri scurte prin Bucureşti, cât şi în afara Capitalei. Recent, Andra l-a dus pe Mihai pe Litoral, ea fiind cea care a ocupat scaunul şoferului, iar artistul pe cel al copilotului.

amanta_chitu_2.jpg

mihai chitu amanta andra petcu masina
Amanta lui Chiţu stă numai la volan
foto: arhiva personală

Ca un adevărat instructor, Chiţu i-a dat indicaţii iubitei sale, doar atunci când a simţit că tânăra ar fi avut nevoie de ele. În rest, s-a rezumat să stea cuminte pe scaunul din dreapta, asigurat bineînţeles cu centura de siguranţă.

Chiţu şi amanta se iubesc de un an

Mihai Chiţu şi Andra Petru au o relaţie de peste un an, deşi artistul este căsătorit în acte. Bruneta cu păr lung a apărut în viaţa lui Mihai în vara lui 2014. De atunci, Click! i-a surprins de trei ori împreună.

chitu_si_amanta.jpg

mihai chitu amanta andra petcu masina
Chiţu şi amanta în vara anului 2014, la debutul relaţiei lor
Foto: Click!

Artistul a mărturisit că nu mai locuieşte cu soţia lui, Ioana, de mai bine de jumătate de an, dar nici nu a divorţat de ea. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, iar după cinci ani de relaţie s-au căsătorit. Mihai şi Ioana Chiţu au împreună o fetiţă, Rianna, în vârstă de cinci ani, pe care artistul o vizitează des. El a dus-o pe micuţă în această vară pe Litoral şi a fost prezent la petrecerea organizată de ziua ei de naştere. Soţia lui Chiţu a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Gimnastică Aerobică, şi în prezent lucrează la mai multe săli de fitness din Bucureşti. 

Loading...

Citește și