Ce a ajuns Dan Diaconescu să facă după eliberarea din închisoare

dan-diaconescu-2.jpg

Dan Diaconescu a înfiinţat OTV în anul 2000
Citeste tot despre: 

Înainte să fie condamnat la puşcărie pentru şantaj, Dan Diaconescu (51 de ani) era printre cei mai influenţi oameni din România. După eliberare, şi-a păstrat aura de superstar al televiziunii, deşi nu a mai apărut pe sticlă de ani buni.

Această absenţă nu i-a afectat însă popularitatea şi iată că fostul şef de la OTV e bun de reclamă. Patronul unei florării din Capitală l-a rugat să facă un scurt video publicitar în care să îi laude trandafirii. În stilul care l-a consacrat, ca pe vremea când îşi ţinea celebrele emisiuni nocturne la fostul post de televiziune OTV, Dan Diaconescu. „Nu rataţi Florăria Buchetino pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!”, a spus el amuzat. Celebrul fost patron de televiziune a fost încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. În noiembrie 2017, Dan Diaconescu a fost eliberat în urma unei cereri pentru eliberare condiţionată. Cu toate acestea, el nu are voie să facă declaraţii publice şi să apară la tv. 

Loading...

Citește și

  • Indiferent de necazurile pe care le ai în viaţă, familia contează cel mai mult. De acest lucru s-a convins şi Dan Diaconescu, fostul patron OTV, care a reuşit să traverseze experienţa grea din puşcărie cu ajutorul soţiei şi fiicei. În noiembrie se împlineşte un an de când a fost eliberat, iar celebrul OTV-ist ne-a povestit cum e viaţa lui şi cât de mulţumit e ca părinte.

  • dan diaconescu

    Dan Diaconescu are din nou probleme cu legea. Fostul boss de la OTV a primit o lovitură din partea judecătorilor, care au dispus executarea sa silită. Omul de afaceri a fost dat în judecată de două instituţii bancare din România, care susţin că acesta a luat credite pe care nu le-a mai returnat.