Ce a aflat Marcel Toader după ce s-a dus cu lenjeria intimă a Mariei la testul ADN

marcel_toader_maria_constantin.jpg

marcel toader maria constantin divort tribunal
Marcel Toader și Maria Constantin s-au căsătorit în 2015
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Au fost aproape două săptămâni de tensiune pentru Marcel Toader, care a vrut cu orice preţ să demonstreze infidelitatea soţiei la un test ADN. În tot acest timp în care s-a frământat, rezultatele i-au arătat că lenjeria intimă a Mariei Constantin nu conţine probe care să o compromită. Omul de afaceri nu se lasă însă cu una, cu două, ci este dispus să meargă mai departe pentru a arăta că solista de muzică populară a întreţinut relaţii sexuale cu un alt bărbat.

Marcel Toader nu regretă că a mers cu lenjeria intimă a soţiei la un laborator de analize. Omul de afaceri a încercat să demonstreze ştiinţific faptul că pe chiloţii femeii se află urme ADN care nu-i aparțin. Pentru a face acest test ADN, afaceristul a donat şi el o probă de sânge. Rezultatul i-a arătat însă că lenjeria a fost doar purtată de soţia lui şi nimic mai mult. "Am pierdut o bătălie, dar nu şi războiului. Am şi alte probe şi o să câştig acest proces", a spus afaceristul la Antena 1.   

Sigură pe ea, Maria Constatin i-a transmis fostului soţ prin impresarul ei că îl lasă să facă ce vrea, căci "fiecare pasăre pe limba ei moare!".    

În urmă cu aproape două săptămâni, Marcel Toader explica ce vrea să arate în urma analizelor. "Dacă se găseşte acest cromozom masculin străin mie, se demonstrează adulterul. Eu ştiu foarte bine când a fost ultimul raport sexual cu soţia mea.(...) Pe mine m-a deranjat faptul în sine, pentru că eu nu meritam asta. E vorba de o hotărâre a mea interioară, de a se afla adevărul", spunea Marcel Toader.

Omul de afaceri şi cântăreaţa de muzică populară s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui, Mihaela. În urmă cu două luni, omul de afaceri şi-a acuzat soţia de infidelitate şi a demarat procedura de divorţ. Cei doi nu s-au înţeles să se despartă pe cale amiabilă la notar, aşa că procesul s-a mutat la tribunal, iar prima înfăţişare are loc peste trei săptămâni.      

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • toader fara verigheta

    Marcel Toader vrea să o "îngroape" pe Maria Constantin cu "armele" ei. Omul de afaceri a declarat că în 10 zile va arăta lumii că el nu a minţit când a spus că a fost înşelat de soţie cu un altă bărbat. Ca să demonstreze infidelitatea cântăreţei de muzică populară, afaceristul a cerut să se facă un test ADN de pe un obiect vestimentar intim al celei care i-a fost alături doi ani.

  • maria constantin marcel toader

    Maria Constantin (30 de ani) şi Marcel Toader (54 de ani) continuă să-şi trimită săgeţi otrăvite. Cântăreaţa a ales o cale mai discretă şi o face printr-o piesă mai veche prin care parcă vrea să-i dea peste nas fostului soţ, ce o denigrează aproape seară de seară la televizor. Interpreta de muzică populară a lăsat fanilor săi spre audiţie o melodie prin care arată că tot scandalul din ultimele luni şi acuzaţiile de infidelitate o afectează profund.

  • Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.

  • Marcel Toader scandal, neveste Marcel Toader, Maria Constantin, dezvaluiri, divort, soacra Mariei Constantin, mama Marcel Toader

    O femeie extrem de discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, și cu o credință de nezdruncinat în căsătorie și fidelitate. Este vorba despre doamna Rădița, mama lui Marcel Toader. Aceasta ne-a oferit, în exclusivitate, un interviu amplu, despre situația prin care trece fiul ei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5