Ce actriţă de telenovele a făcut o nuntă fulger

crina_si_radu.jpg

crina semciuc nunta radu stancu ceremonie rochie
Crina a purtat o rochie atipică de mireasă
foto: arhiva personală

Nuntă cu ştaif în lumea artistică. Protagonişti au fost actriţa Crina Semciuc (29 de ani) şi alesul ei inimii ei, Radu Stancu. Celebră după apariţiile ei în mai telenovele, Crina a avut o petrecere de basm de la care nu au lipsit Laura Cosoi şi Aylin Cadîr.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul de neuitat pentru Crina Semciuc. Frumoasa actriţă a ajuns în faţa altarului cu iubitul ei Radu Stancu. Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă la care au invitat prieteni dragi. Printre mulţi alţii, le-au spus "Casă de piatră!" Laura Cosoi, proaspăt căsătorită şi ea, Aylin Cadîr, devenită mămică de doar o lună, Ela Voineag, Ana Odagiu şi actriţa Ana Popescu.

crina_semciuc_nunta.jpg

crina semciuc nunta radu stancu ceremonie rochie
Crina şi Radu au făcut o petrecere restrânsă
foto: arhiva personală

Crina a fost o mireasă care a atras toate privirile. Ea a ales să poarte rochie de mireasă neconvenţională, trei sferturi, accesorizată cu o centură neagră şi o voaletă. Mirele a a fost şi el extrem de elegant. Radu Stanciu a îmbrăcat un costum bleumarin, accesorizat cu un papion în aceaşi nuanţă.

Cine este Crina Semciuc

Crina Semciuc s-a născut la dată de 8 ianuarie 1986 în Galaţi, România şi este o tânăra actriţa din România. A absolvit Liceul de Artă, secţia actorie. I-a plăcut dansul de mică şi a făcut patru ani de gimnastică şi trei ani de balet. A studiat la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică. Crina Semciuc şi-a făcut debutul în televiziune odată cu lansarea filmului “Mincinoasa” difuzat de postul Acasă Tv. Apoi a mai jucat în telenovela “Daria, iubirea mea”, în rolul Ştefaniei. În 2007, această a devenit o emblemă a Sibiului. Deşi ea şi-a însoţit o prietenă la castingul respectiv, în cele din urmă a participat chiar ea la selecţia pentru acest spot, devenind imaginea Campaniei de promovare a programului "Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007”. A jucat în sezonul doi al serialului „Cu un pas înainte”, difuzat de Pro Tv şi în filmul "Selfie". În prezent, Crina poate fi văzută în piesa "Furtuna" după William Shakespeare, la Teatrul Naţional Bucureşti, în rolul Mirandei. În aceeaşi piesă joacă şi cu Ion Caramitru în rolul Prospero. 

Loading...

Citește și