Ce 23 august? Fuego credea că toată lumea îl sărbătorește pe el!

fuego.jpg

fuego impodobeste mama bradul hit
Piesa lui Paul Surugiu va fi interpretată în mai multe limbi
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Paul Surugiu sau Fuego, cum e cunoscut în industria muzicală, îşi aniversează ziua de naştere pe 23 august. Anul acesta, artistul împlineşte 40 de ani. Cum ziua lui de naștere coincide cu fosta zi națională, sărbătorită cu mare fast în perioada comunistă, copilul Fuego a crezut multă vreme că toată desfășurarea de forțe de pe străzi îi este dedicată.

Pe vremea comunismului, de 23 august, întreaga țară petrecea. Cu mic, cu mare, toată lumea sărbătorea ziua în care România a întors armele împotriva fasciştilor şi încheierea războiului.

Născut chiar în această zi, Paul Surugiu a declarat că a fost multă vreme convins că toată desfășurarea de forţe şi de oameni îi era adresată. ”Credeam că toate acele spectacole grandioase, cu mii de oameni, erau pentru mine. Când am aflat adevărul, că de fapt era Ziua Naţională, m-am întristat”, a povestit Paul pentru Click!

Solistului care împlineşte marți 40 de ani nu-i place să sărbătoarescă sau să dea petreceri. “De mult am renunțat la bucuria zilelor de naștere. Nu sunt oricum un împătimit, dar anul acesta se potrivește să sărbătoresc prin muncă. Nu împodobesc bradul în plină vară, în schimb împodobesc, cu cântec, sărbătorile celor ce îmi sunt admiratori. Cel mai probabil voi închina o cupă de șampanie, acolo unde mă simt de fapt, cel mai bine. În mijlocul celor ce iubesc ceea ce fac!”, a mai povestit Paul Surugiu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5