Caz fără precedent! Un actor mort apare încă în distribuţie la teatru

nae.jpg

nae lazarescu mort distributie teatru alexandru arsinel
Nae Lăzărescu la finele anului 2013 în urma unor grave probleme de sănătate
Foto: Click!

A trecut mai bine de un an de când marele Nae Lăzărescu a dispărut dintre noi, însă la teatrul de revistă "Constantin Tănase" numele lui încă mai figurează în distribuţiile spectacolelor. Conducerea instituţiei de cultură a făcut lumină în acest caz fără precedent în România.

Directorul Alexandru Arşinel a explicat pentru www.ziarulring.ro că toate lucrurile comediantului sunt la loc de cinste, în semn de preţuire pentru tot ce a făcut pentru teatru şi a recunoscut că angajaţii care administrează site-uln-au putut să se despartă de poza maestrului.

alexandru-arsinel.jpg

alexandru-arsinel
Alexandru Arşinel îi păstrează memoria vie marelui actor
Foto: Click!

De când a încetat din viaţă, în cabina lui Nae Lăzărescu lucrurile au rămas intacte. "Le-am lăsat acolo, mie şi colegilor mei ne vine greu să ne despărţim de fotografia lui, în semn de respect pentru că a făcut parte din familia noastră. E ca un omagiu adus acestui coleg, chiar ne e greu să ne despărţim de el... Îi păstrăm şi prin cabine, şi prin teatru fotografiile lui, hainele lui, portretul în semn de dor şi de respect pentru ce a însemnat în teatru. În cabina noastră, toate lucrurile lui au rămas neschimbate", a povestit Alexandru Arşinel, citat de "Ring".

distributie.jpg

nae lazarescu mort distributie teatru alexandru arsinel
Nae Lăzărescu apare încă pe site-ul teatrului în afişele pieselor

De altfel, directorul teatrului şi-a reamintit de legătura specială pe care o avea cu Nae Lăzărescu. "Era unul dintre puţinii salariaţi ai teatrului care îmi spunea Neluţu, pentru că eu sunt şi Ion. Mă emoţiona... Cei din familie îmi spuneau Nelu în copilărie, la facultate mi se spunea Nelu. Apoi am preluat numele Alexandru. Îmi va rămâne mereu în suflet momentul când am fost înghesuit de nişte salariaţi şi Nae, care tăcea întotdeauna şi nu scotea o vorbă, s-a urcat pe scenă şi a început să vorbească într-un mod agresiv referitor la comportamentul acelor oameni. Mi-a luat apărarea Nae, care nu era conectat la priza administrativă. Mi s-a părut un gest excepţional", a mai spus Alexandru Arşinel pentru aceeaşi sursă.
Nae Lăzărescu avea 72 de ani când a decedat în urma unei lungi suferinţe.
Loading...

Citește și