Catrinel Sandu vrea să se mute din casa conjugală

2-3-bd-foto-1-4-col.jpg

Gabriel Trifu și Catrinel Sandu, la casa din Florida, pe vremea când erau fericiți

A luat o decizie radicală după ce soţul s-a mutat cu amanta. Catrinel Sandu va pleca din superba vilă din Florida, în care a locuit timp de zece ani, ca o familie fericită, alături de Gabi Trifu şi de fiicele lor, Lara şi Sara. ”Acolo a avut cele mai frumoase amintiri, care s-au transformat în coşmar după despărţirea de Gabi”, ne-a spus o prietenă de-a ei.

În 2007, coregrafa Catrinel Sandu (40 de ani) şi fostul tenisman Gabi Trifu (42 de ani) erau fericiţi. Se mutaseră în America şi după multe vizionări au găsit casa visurilor. O viluţă superbă, în orăşelul Bradenton, în valoare de 465.000 de dolari, dar pentru care se înhămau la rate pe viaţă. Cu opt dormitoare, două livinguri, terase, piscină, curte imensă şi situată la nici cinci minute de Oceanul Atlantic, casa părea căminul perfect pentru orice cuplu. Pe parcursul celor zece ani de căsnicie, Gabi şi Catrinel au adunat nenumărate amintiri extrem de preţioase în cuibuşorul  lor, precum logodna, petrecerea de nuntă, aniversări, jurăminte de dragoste sau naşterea celor două fetiţe, Lara (5 ani) şi Sara (8 ani). De un an însă, aceste amintiri s-au transformat în multă durere pentru Catrinel, după ce Gabi Trifu, omul pe care se sprjinea, a trădat-o în cel mai urât mod, înşelând-o de trei ani cu o americancă.

Zoom
Vila a fost luată cu credit și a costat 465.000 de dolari

Zoom
Fiecare colțișor al casei îi răscolește lui Catrinel amintirile

 

Acum sunt în faţa unui proces de divorţ, iar Catrinel a luat o decizie majoră în ceea ce priveşte căminul conjugal. Vrea să plece din casă, pentru că traiul acolo îi face mult rău.

”Catrinel şi Gabi plătesc rate la această casă, însă la divorţ se va disputa cui rămâne. Ea nu-şi doreşte să mai stea acolo, pentru că îi face mult rău. Vrea să se mute cu fetiţele într-o casă mai mică. E incertă şi şederea lor acolo, în SUA, pentru că ea încă nu ştie dacă să rămână definitiv sau să vină în România. În America îi place doar pentru că Lara şi Sara s-au acomodat cu şcoala, au prieteni şi e mulţumită de implicarea profesorilor, însă totodată acolo este extrem de singură, nu are pe nimeni, pe când în ţară are familia, o grămadă de prieteni şi poate chiar să revină în televiziune”, ne-a declarat o sursă din anturajul fostei ”Bebeluşe”, de la ”Cronica Cârcotaşilor”.

Frumoasa vedetă are acum ajutorul părinţilor săi, care se află în America din noiembrie 2017, însă luna viitoare ei vor reveni în ţară. Şi Catrinel va veni anul acesta în România, aşa cum procedează de fiecare dată. În iunie se va întoarce, alături de fetiţele ei, însă şi-a întârziat puţin venirea deoarece la începutul verii se va prezenta la un concurs extrem de important, cu fetele pe care le antrenează la dans. Până atunci însă, Catrinel va fi extrem de ocupată să se antreneze pentru trofeul competiţiei, aşa că va uita de relele din viaţa ei.

A anunţat divorţul pe Facebook

Vestea divorţului a fost lansată chiar de Catrinel, înainte de Anul Nou, pe Facebook: “După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate”. Click! a aflat însă că motivul real al despărţirii îl reprezintă adulterul, Gabi având o relaţie în paralel cu o americancă mai tânără decât Catrinel.

loading...
Loading...

Citește și

  • Dureros să divorțezi după 11 ani de căsnicie! Din păcate, Gabi Trifu a lăsat în urmă o soție și două fetițe, care încă întreabă ”când vine tati acasă?”. Asta pentru că fostul tenisman s-a mutat deja la noua lui iubită, iar vizitele la fostul domiciliu conjugal, acolo unde sunt copilele lui, au devenit din ce în ce mai rare.

  • Bună ziua ți-am dat, belea mi-am luat! Cam așa au ajuns să spună Catrinel Sandu și Gabi Trifu, după mai bine de unsprezece ani de căsnicie. Dacă cei doi nu se înțeleg și ajung să-și dispute averea și custodia copiilor la tribunal, vor trebui să scoată peste 30.000 de dolari din buzunare.

  • Extrem de afectați de divorțul fiicei lor, Mia și Nicu Sandu au luat o decizie pe ultima sută de metri. Au decis să plece în America, însă nu doar pentru perioada Sărbătorilor, ci pentru trei luni, astfel că până la primăvară Catrinel se va bucura de sprijinul lor.

  • catrinel sandu lucian viziru

    Ce ghinionistă este Catrinel Sandu în dragoste! Fosta “bebelușă” de la “Cronica Cârcorașilor”, care vineri (29 decembrie) și-a anunțat divorțul de soțul ei Gabriel Trifu după o căsnicie de 10 ani, a mai bifat și în trecut un eșec amoros alături de Lucian Viziru. Ca și atunci, și acum motivul despărțirii este tot infidelitatea.