Catrinel Sandu și-a găsit un bărbat “de zahăr”. Ce gest a făcut medicul american

10_89.jpg

Steve este de profesie medic stomatolog

Catrinel Sandu (41 de ani), fosta bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), iubește din nou, după ce în 2017 a trecut printr-un divorț dureros de jucătorul de tenis Gabriel Trifu. Iubitul ei american, Steve, de profesie medic stomatolog, ține enorm la Catrinel, căreia deja i-a oferit inelul de logodnă, dar și la fiicele ei din fosta căsnicie, Sara (8 ani) și Lara (5 ani). De fapt, el are experiență de tătic, având doi băieți, din altă relație.

De curând, Steve și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii din cabinetul său medical din Florida, unde, pe un perete, tronează un tablou cu chipurile celor dragi. 

Fetele dansatoarei îl adoră, acesta ajutându-le să împodobească imensul brad din vila lor, dar și să gătească prăjiturele, el fiind și un bucătar talentat. Mai mult, se înțelege perfect și cu viitorii socri, care acum se află și ei în America, pentru a petrece Crăciunul împreună. 

 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1