Catrinel Sandu, primele declarații după căsătorie. Vedeta are de gând să-și păstreze numele de familie

catrinel-sandu-casatorie.jpg

Catrinel Sandu a devenit din nou soție
Foto: Instagram

Catrinel Sandu își trăiește în continuare povestea de dragoste alături de medicul stomatolog american care i-a furat inima, Steve Schroeter, dar de acum în colo însă din postura de soție cu acte în regulă.

Cuplul s-a căsătorit civil în data de 12 octombrie, iar de atunci vedeta radiază de fericire. Totuși, aceasta a dezvăluit că a întâmpinat și câteva probleme în privința numelui său de familie, dat fiind faptul că a vrut să își păstreze numele de familie moștenit de la tatăl său: Sandu. 

Catrinel Sandu, primele declarații după căsătoria cu iubitul american 

După căsătorie, Catrinel a fost invitată în platoul unei emisiuni, unde a făcut primele declarații despre viața de soție. „Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi recapăt numele. 

catrinel-sandu-steve.jpg

Catrinel și Steve urmează să facă și cununia religioasă
Foto: Instagram

A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri… am semnat foaia. Nu ne-am spus jurămintele, că le vom spune la nuntă, dar a fost foarte frumos. Ne-am dorit mult să fim doar noi doi la cununie”, a declarat Catrinel Sandu, potrivit spynews.ro, în cadrul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars. 

„E ceva paranormal între noi, am senzația că undeva, cândva am mai fost împreună și a trebuit să trecem amândoi prin niște povești, pentru a putea fi împreună, prețuim totul altfel”, a mai spus aceasta. 

În ceea ce privește nunta, Catrinel are în plan o petrecere restrânsă, însă de gândește de pe acum la toate detaliile marelui eveniment, însă nu a apucat să le și pună pe toate în practică. 

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, ne-a spus Catrinel în urmă cu ceva vreme. Fosta vedetă TV are două fetițe din căsnicia anterioară cu jucătorul de tenis Gabriel Trifu, iar Steve are doi băieți din mariajul trecut. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1