Catinca Roman ține pasul cu fiica rebelă. Uite ce tatuaj imens şi-a făcut pe spate!

12-13-vedete-foto-1-4-col.jpg

Calina şi Catinca Roman
Fotografii: Mihai Ionescu

Este o mămică modernă, iar cea care îi dă mereu imbold să fie în pas cu moda este chiar fiica ei, Calina. După ce s-a tatuat ea, a convins-o și pe mama sa să intre într-un salon de tatuaje. Acum vedeta are pe claviculă și pe omolpat un desen permanent interesant.

Împlinește 51 de ani, însă Catinca Roman pare mult mai tânără datorită stilului modern pe care îl adoptă şi la care contribuie din plin şi fiica sa, Calina, în vârstă de 18 ani. Joi, 19 aprilie, Catinca Roman a fost gazda unui eveniment de lansare al unui restaurant cu specific asiatic, din zona Decebal, așa că a fost în vervă. Cu o coafură bob franțuzec, ochelari rotunzi, moderni, creatoarea de modă a îmbrăcat o rochie neagră, care-i lăsa la vedere umerii.

Catinca Roman, Calina Roman, bataie club, Diana Guresoaie, Prostituate de lux, Oana MaricaZoom
Catinca Roman s-a tatuat în Spania
foto: arhivă personală

Aşa că noul tatuaj de pe omoplat și de claviculă sărea în ochi de la o poştă! Prietenii au întrebat-o despre semnificația lui și au felicitat-o pentru curaj. ”Mi-am făcu un stol de rândunici, cu păpădie și pasăre Phoenix, plus numele Calinei. M-am gândit de foarte mult timp să-mi fac un tatuaj, însă nu eram hotărâtă asupra modelului, mai ales că-mi doream ceva cu semnificație, nu doar așa de dragul esteticii. L-am început anul trecut, în toamnă, în Valencia, la un prieten de-ai mei. Și de fiecare dată când mă duc, mai adaug puțin câte puțin. Nu m-a durut, pe spate a fost foarte simplu, doar la cel de pe claviculă a fost mai delicat, că a fost făcut în multe nuanțe și a și durat ceva. Vreau să mă mai tatuez, pentru că vreau să unesc cumva tatuajul acesta din față, cu cel de pe spate. Calina are deja un tatuaj, ne întrecem”, a declarat Catinca, pentru Click!

Catinca Roman, Calina Roman, bataie club, Diana Guresoaie, Prostituate de lux, Oana MaricaZoom
Calina, fata Catincăi, este şi ea pasionată de tatuaje
loading...
Loading...

Citește și

  • Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, mănâncă modă pe pâine, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor. Recent, fotoreporterii Click! le-au surprins la o sesiune de cumpărături, îmbrăcate ultimul răcnet şi accesorizate cu gust.