Catinca Roman rupe tăcerea! A fost victima unor abuzuri sexuale

untitled.png

foto
Catinca Roman rupe tăcerea
Foto: Arhivă personală

În contextul în care tot mai multe actrițe au declarat că au fost abuzate sexual de producătorul american Harvey Weinstein, multe femei și-au făcut curaj și au spus și ele prin ce drame au trecut. Nu doar actriţele au suportat avansuri neplăciute şi au fost victimele abuzurilor colegilor sau superiorilor. Catinca Roman a avut curajul de a povesti momentele de groază prin care a trecut.

Catinca Roman a postat un mesaj pe Facebook în care a povestit despre abuzurile cărora a fost supusă. Catinca este revoltată de faptul că astfel de gesturi nu sunt povestite de către victime şi consideră că autorii ar trebui să fie demascaţi, iar tăcerea ruptă.

“Nici nu ştiu cu ce să încep: profesorul de la şcoală care mă pipăia la meditaţii, muncitorii de pe stradă cu gesturile obsene, tipul dubios din autobuz care profita de aglomeraţie şi se lipeşte de tine făcându-şi simţite protuberanţele dezgustătoare sau şeful care se propunea de amant la întâlnirile în doi şi apoi mă sublima în toate felurile posibile la întâlnirile cu întregul colectiv? Sunt multe de povestit. Trăim într-o societate cu mentalităţi medievale, greu de schimbat. Din acest motiv nu trebuie să tăcem!”, a scris Catinca Roman pe pagina personală de Facebook.

loading...

Citește și

  • Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, mănâncă modă pe pâine, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor. Recent, fotoreporterii Click! le-au surprins la o sesiune de cumpărături, îmbrăcate ultimul răcnet şi accesorizate cu gust.

  • Catinca Roman, cântar, designer, kilograme

    Catinca Roman nu vrea să audă de cântar. Nu se urcă pe el nici s-o pici cu ceară. Ani întregi, creatoarea de modă s-a luptat cu kilogramele, la fel ca şi sora ei mai mică, Oana. Catinca a mers îmbrăcată în haine negre la un eveniment monden, pentru a ascunde kilogramele în exces. Părul colorat în albastru-gri o scotea din anonimat.