Catinca Roman, motivele pentru care nu-şi doreşte o relaţie stabilă

catinca-roman.jpg

Catinca Roman, despre iubire
Foto CLICK!

Fiica adoptivă a lui Petre Roman a făcut câteva declaraţii uluitoare cu privire la relaţiile amoroase pe care le-a avut în trecut, dar şi la cum şi-a umilit unul dintre iubiţi, chiar în faţa colegilor lui de muncă.

Catinca Roman este o femeie singură, şi se bucură din plin de acest lucru, vedeta a declarat într-un interviu realizat recent că ea-şi doreşte să aibă doar relaţii deschise cu bărbaţi, fără alte complicaţii.

"Statutul meu este de femeie independentă, singură, eu prefer relaţiile deschise, prieteni. Dacă o să vină alesul, o să vină. Toată lumea mă cataloghează drept feministă. Pur şi simplu nu am întâlnit pe cineva cu care să am o relaţie serioasă. Am avut relaţii scurte. Eu sunt o femeie puţin geloasă. Nu am o problemă ca partenerul meu de joacă să aibă o viaţă separată, iar eu la fel, şi ne întâlnim să trăim momentele frumoase împreună. Nu m-am enervat niciodată pe un bărbat, doar i-am facut bagajele. Am considerat ca nu aveam un viitor împreună.-am dus bagajele şi i le-am trântit în faţa locului în care lucra. Nu a fost frumos, dar a fost sănătos pentru psihicul meu", a declarat Catinca Roman pentru Antena Stars.

Vedeta are o relaţie aproapiată cu fiica ei, însă ea nu i-a impus niciodată să urmeze idealurile mamei sale.

"În momentul în care am făcut-o pe Calina mi-am dat seama că pentru ea trebuie să încerc să fiu şi eu bine, întrucât pentru o femeie este important să fie ea însăşi. Cred că un copil nu îl faci pentru tine. De multe ori părinţii îşi doresc ca micuţii lor să le urmeze idealurile, iar asta e complet greşit", a continuat Catinca Roman. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, mănâncă modă pe pâine, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor. Recent, fotoreporterii Click! le-au surprins la o sesiune de cumpărături, îmbrăcate ultimul răcnet şi accesorizate cu gust.

  • Nu mai au 20 de ani, dar au avut curaj să se fotografieze așa cum se trezesc dimineața: fără pic de fard, fond de ten sau anticearcăn.