Câţi bani a primit Alina Vidican de la Borcea să plece în America

alina-vidican.jpg

Alina a părăsit România vineri dimineaţă

Alina Vidican (31 de ani) a plecat vineri dimineaţă (18 martie) la Miami, nu înainte de a stabili termenii divorţului de soţul ei, Cristi Borcea.

Alina Vidican pare mai dispusă ca oricând să divorţeze de fostul şef dinamovist, iar primul pas l-a făcut deja vineri când a fost surprinsă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, cu destinaţia Miami. Se pare că aceasta a acceptat oferta mai mult decât generoasă a lui Cristi Borcea de a divorţa: câteva sute de mii de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber.

Cristi Brancu susţine că a văzut documentul semnat de cei doi soţi şi că Alina nu a primit două milioane de euro. Prezentatorul tv a mărturisit că Alina Vidican nu are nicio proprietate pe numele ei.

"Acum o săptămână a intervenit o înţelegere între el şi Vidican. E o mare diferenţă între modul în care s-a despărţit de Vidican şi de Borcea. Există o convenţie prin care se vede modul în care se vor despărţi. Alina nu are nicio proprietate pe numele el. Alina va primi o sumă de bani decentă. Valentina Pelinel este femeia pe care şi-o doreşte Cristi Borcea cu orice preţ în viaţa lui. Mihaelei i-a dat afaceri pe mâini, dar asta nu se va întâmpla şi cu Alina. Nu ştim ce venituri are ea ca să ne dăm seama cum se va descurca singură. Am văzut hârtia cu ochii mei. Nu a primit 2 milioane de euro. Urmează să primească nişte bani", a declarat Cristi Brancu, vineri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut la începutul anului, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, refuzând însă să îl dezvăluie numele tatălui viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

loading...
Loading...

Citește și

  • borcea alina vidican

    Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

  • Roxana Iliescu, o bună prietenă a Valentinei Pelinel, a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni tv despre situaţia blondinei, dar şi despre căsnicia Alinei Vidican cu Cristi Borcea. Ea a mărturisit că ştia mai demult de sarcina Valentinei.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • Viaţa familiei Borcea pare o adevărată telenovelă. Din închisoare, Cristi a lăsat-o însărcinată pe amanta Valentina Pelinel, în timp ce soţia lui, Alina, creşte singură doi copii. Doamna Borcea a luat o decizie radicală: să plece pentru câteva luni în America.

  • alina vidican cristi borcea

    În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

  • Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.