Câţi bani îi datorează Cristi Borcea avocatei Simona Voiculescu

cristi_borcea_0.jpg

Cristi Borcea are un lung şir de amante
Foto: Click!

Fostul acţionar dinamovist este tatăl a şase copii, iar cel de-al şaptelea se pare că va veni pe lume peste aproximativ cinci luni. Deşi este catalogat drept un tată responsabil şi că are grijă de copiii săi, se pare că lucrurile nu stau tocmai.

Nu toţi copiii lui Cristi Borcea se bucură de atenţia fostului dinamovist. Fetiţa pe care o are din escapada amoroasă ci avocata Simona Voiculescu nu ştie ce înseamnă iubirea de tată şi nici nu are avantajele financiare ale celorlalţi copii. 
În urma relaţiei cu avocata Simona Dana Voiculescu, acum opt ani a venit pe lume o fetiţă pentru care Cristi Borcea refuză să plătească pensie alimentară. În urma unui proces început în 2014, micuţei Andreina Carolyn Christine Voiculescu i s-a stabilit o pensie alimentară de 1.500 de euro, numai că, pe data de 5 noiembrie 2015, Borcea a făcut apel, nefiind de acord cu suma. Dosarul se află acum pe rolul Tribunalului Bucureşti, notează www.ziarulring.ro.

simona-dana-voiculescu.jpg

Simona Dana Voiculescu
Simona Dana Voiculescu nu se lasă şi continuă procesul prin care îi cere lui Borcea să-şi recunoască fetiţa şi să-i plătească pensie alimentară
Foto: Alex Muscaliu

În urma procesului câştigat anul trecut, fostul acţionar mai avea să îi achite fiicei sale şi o restanţă de 20.000 de euro, reprezentând pensia alimentară din februarie 2014, dată la care a început procesul. Suma va rămâne aceeaşi sau se va modifica, în funcţie de decizia instanţei de judecată.

Avocata nu vrea să-şi spele rufele murdare în presă

Fosta iubită a lui Borcea refuză să se implice în poveştile amoroase ale ex-acţionarului dinamovist. “Ea este avocat, îşi vede de meseria ei şi îşi creşte singură fetiţa pe care, la dorinţa expresă a minorei, îşi doreşte să o protejeze. Nu vrea să apară în presă, doreşte să câştige drepturile fetiţei în instanţă, nu la televizor… Probabil că relaţiile se vor stabiliza în timp. Deocamdată, deşi se doreşte ca domnul Borcea să apară ca având grijă de copiii lui, iată că, în situaţia acestei fetiţe, lucrurile nu stau aşa. În momentul de faţă este un proces pe rol. În rest, nu o priveşte pe doamna avocat, care nu comentează şi îşi vede de jobul ei şi de creşterea fiicei”,a mărturisit o sursă apropiată avocatei Simona Voiculescu pentru ziarul Ring.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • borcea alina vidican

  Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

 • cristi borcea pelinel alina

  Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1