Câte vedete recunoașteți în poza asta? Daniela Gyorfi a scos fotografii de la naftalină

O poză rară, care invită la nostalgie, în care sunt strânși laolaltă 12 artiști din România, face furori de dimineață pe contul de Instagram al Danielei Gyorfi. Voi câte vedete recunoașteți?

"Bună dimineața. Beau o cafea și mă uit la poză. Recunoașteți artiștii?", a scris Daniela Gyorfi pe Instagram, iar fanii virtuali au început să comenteze și să încerce să-i identifice pe soliștii de aur. Fotografia a fost realizată în anul 1995, pentru celebra revistă Salut, înființată de George Mihăiță. De la stânga, la dreapta, în imagine sunt: Daniela Gyorfi, Laura Stoica, Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, Ștefan Bănică jr, Paul Ciuci, Gabriel Cotabiță, Marian Râlea, George Mihăiță, Cristi Minculescu, Vlady Cnejevici, Teo Peter.

Cele patru frumuseți din prim-plan aveau până în 30 de ani și erau pe val cu melodiile lor. La acea vreme, Daniela Gyorfi avea 27 de ani, regretata Laura Stoica, 28 de ani, Silvia Dumitrescu, 36 de ani, iar Carmen Trandafir părea o copilă la cei 20 de ani.

artisti.jpg

1995. De la stânga, la dreapta: Daniela Gyorfi, Laura Stoica, Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, Ștefan Bănică jr, Paul Ciuci, Gabriel Cotabiță, Marian Râlea, George Mihăiță, Cristi Minculescu, Vlady Cnejevici, Teo Peter
foto: Instagram

Citește și:

Silvia Dumitrescu a dus flori la mormântul Laurei Stoica

Așa făceau plajă divele noastre în anii '90!

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Carmen Trandafir s-a retras din lumina reflectoarelor, însă cu un motiv bine întemeiat. Artista a devenit între timp mama unei fetiţe superbe, Ana, care are va împlini cinci ani în luna octombrie. Cântăreaţa s-a întors recent cu micuţa dintr-o vacanţă de zece zile pe care a petrecut-o în Turcia şi Bulgaria.

  • Carmen Trandafir a lăsat în plan secund cariera muzicală şi s-a dedicat familiei. Artista radiază de fericire atunci când se află alături de soţul ei, Emil Grădinescu, şi de fetiţa lor, Ana. Cântăreaţa s-a relaxat împreună cu cei dragi într-o vacanţă de vis în Italia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1