Câte milioane își pune pe față Mihaela Rădulescu în fiecare luni la ”Uite cine dansează!”

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, înainte de a intra în direct la ”Uite cine dansează”
foto: arhivă personală

Profesionistă până-n vârful unghiilor, Mihaela Rădulescu nu acceptă să apară altfel decât perfectă în fața telespectatorilor. Și cum machiajul de televiziune e un pic diferit de cel de zi cu zi, pentru că luminile puternice sunt nemiloase cu imperfecțiunile, investiția în produse specifice e pe măsură.

Puțin peste 2.700 de lei! Cam atât valorează toate smacurile care o ajută pe Mihaela Rădulescu să arate impecabil în fiecare seară de luni, la ”Uite cine dansează”. Prezentatoarea show-ului de la Pro TV a dat din casă și a dezvăluit care este ritualul ei de înfumusețare. Nu e ieftin, dar e lucru știut că obrazul subțire cu cheltuială se ține.

Mihaela și-a dezvăluit secretul prin intermediul celei care se ocupă de fiecare dată de machiajul ei, Anca Rădulescu, unul dintre cei mai apreciați make-up artiști de la noi, dar și cumnata vedetei.

cosmetice_mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Acestea sunt produsele cosmetice folosite de Mihaela Rădulescu pentru a arăta perfect la ”Uite cine dansează”
foto: arhivă personală

 

Așadar, Mihaela folosește un ulei de hidratare pe bază de ierburi mediteraneene, Anastasia Beverly Hills, în valoare de 209 lei, un fond de ten cu efect matifiant, Kat Von D Lock-It, de 150 de lei, un corector de la Yves Saint Laurent, cu factor de protecție 35, de culoarea lavandei, în valoare de 323 de lei, și, cireașa de pe tort, un fluid tratament din colecția Radiance de la La Prairie, care costă 2.117 lei, de departe cel mai scump produs din trusa de machiaj pentru emisiunea de luni seară.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1