Câte emoţii! «Bobocii» lor încep luni şcoala

9-act-1.jpg

Cătălin Măruţă l-a înscris pe David la o şcoală privată

Mai sunt câteva zile până la începerea noului an şcolar, iar cele două vedete de calibru, Dan Negru (47 de ani) şi Cătălin Măruţă (40 de ani), îşi frământă mâinile de emoţie. Ei îşi vor însoţi copiii la careul din curtea instituţiilor de învăţământ, acolo unde pentru Bogdan Negru şi pentru David Măruţă va suna pentru prima oară clopoţelul.

Dan Negru a cumpărat din timp rechizite şi uniforme, atât pentru fiica lui, Dara (9 ani), elevă în clasa a lll-a, cât şi pentru fiul lui, Bogdan (7 ani), care intră în primul an de şcoală. Se pare însă că puştiul nu e tocmai încântat de faptul că nu se va mai juca toată ziua în voie şi că va trebui să se trezească cu noaptea în cap. Nu de alta, dar Dan s-a chinuit minute în şir să-l convingă să intre într-o librărie din Sibiu, pentru a-i mai cumpăra carioci şi caiete: “Bogdan ştie deja toate cifrele, dar şi alfabetul, se descurcă binişor la citit şi la socotit, spre bucuria părinţilor, care nu vor avea atâtea bătăi de cap, mai ales în primele luni. Învăţătoarea lui, de la şcoala generală din Cotroceni, le-a mai avut eleve pe Lidia şi pe Eugenia, fiicele regretatului politician Vadim Tudor.

9-act-2.jpg

Dan Negru, în faţa unei librării din Sibiu, alături de fiul lui, Bogdan

 

Cătălin Măruţă şi soţia lui, Andra, au rămas fără cuvinte şi anul trecut, când David (7 ani) a intrat în clasa pregătitoare, la şcoala privată, unde va continua să studieze. Acum, că puştiul intră în primul an, emoţiile s-au dublat pentru celebrii părinţi. Micuţul se va acomoda foarte repede, fiind o fire sociabilă. În plus, este familiarizat deja cu socotelile, de la grădiniţă şi de la clasa pregătitoare. “Bobocelul” are ghiozdanul pregătit, uniforma îl aşteaptă cuminte pe umeraş, iar luni, în ziua cea mare, va avea parte şi de susţinerea surioarei sale, Eva Maria (3 ani). 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1