Cătălin Striblea pleacă de la B1TV. Motivul deciziei

catalin_striblea.jpg

Cătălin Striblea a plecat de la B1TV
foto: adevarul.ro

Cătălin Striblea (37 de ani) a plecat de la B1TV, unde prezenta emisiunea "Ultimul Cuvânt". Decizia a fost luată după ce marţi (17 noiembrie), când Striblea nu a mai intrat pe post, fiind înlocuit de Sabin Orcan, cu emisiunea "X Press".

Vestea că B1TV a încheiat colaborarea cu Cătălin Striblea a fost confirmată miercuri (18 noiembrie) de proprietarul postului, Sorin Oancea, pentru paginademedia.ro.

“Am stabilit de comun acord cu Cătălin Striblea că întrerupem contractul”, a spus Sorin Oancea.

Striblea a precizat că face o pauză de televiziune. El a menţionat că nu are nici o altă colabărare în plan, deşi era în discuţii cu Adevărul pentru un proiect de radio. 

"Dacă iese proiectul cu radioul o să mă ocup doar de el. Dacă nu, nu am niciun angajament. Nu am contract, nu am negociat nimic cu Adevărul, nici pentru viitorul apropiat, nici îndelungat. Noi colaboram pentru radio, alte discuţii nu avem. Nu mai vreau acum la tv. Îmi trebuie o pauză de televiziune", a spus Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

Jurnalistul a prezentat marţi la CNA un proiect de radio, alături de Teodor Tiţă, pentru Adevărul LIve. Proiectul de radio s-ar numi Adevărul Live, un radio de news. Ieri a concurat tot pentru o licență de București (două sunt scoase la concurs), și B1 TV, care vrea tot un radio de știri, prin care să retransmită programele TV.

Loading...
 
 

Citește și