Cătălin Moroşanu şi-a pierdut paşaportul în drum spre Vietnam

7-baza-morosanu.jpg

Moroşanu şi fratele lui s-au fotografiat în avionul care a decolat din Bucureşti

A plecat plin de voie bună şi încrezător de pe Aeroportul Otopeni, în marea aventură „Asia Express”, show-ul care va fi difuzat în primăvara anului viitor la Antena 1.

Nu ştia că peripeţiile pentru el încep încă dinainte de a ajunge la destinaţie, în Vietnam. „Plec cu frăţiorul în cea mai mare aventură din viaţa noastră”, scria joi seara Cătălin Moroşanu, postând pe pagina sa de socializare o poză din avionul care decolase de la Bucureşti. Bucuria a durat până pe Aeroportul din Istanbul, unde au făcut escală. La primul control al cursei spre Vietnam, a realizat că nu mai are paşaportul. Panica s-a instalat imediat, telefoanele au început să sune... Era clar că rata plecarea şi că ar fi trebuit să se retragă din cursa „Asia Express”.
Din fericire, i-a trecut prin minte că poate paşaportul a rămas uitat pe scaunul din celălalt avion, din care tocmai coborâse. Fuga înapoi, spre terminalul de la care a fost lăsat, sperând să mai prindă avionul care se pregătea să se întoarcă în România. Ca norocul, aeronava încă nu plecase, iar Moroşanu a reuşit să-şi recupereze actele.
În toată această perioadă, care a durat în jur de o oră, Claudiu, fratele lui, a stat cu sufletul la gură, agitat și așteptând un semn de la fratele lui. În final, toate vedetele au ajuns cu bine la destinaţie.

Loading...