Cătălin Moroșanu a avut o copilărie plină de aventuri: «Am salvat un copil de la înec când aveam 14 ani»

catalin_morosanu.jpg

Cătălin Moroșanu
Foto Facebook

Cătălin Mărășanu a povestit despre cele mai emoționante aminitiri din copilărie, atunci când a trăit în copilărie. La vârsta de 14 ani, el a salvat un copil de la înec.

El a mărturisit că a luat 9 în examenul de bacalaureat și a început să se bată în diverse țări cu celebrități din lumea luptelor imediat după ce a terminat Facultatea de Drept.

"Eu am trăit în pădure. (...) Am salvat și un copil de la înec când aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilărie, de pădure, și mi-a venit chestia asta în cap. Citeam pentru capacitate, a început să plângă (copilul). M-am dus în apă și l-am prins de mânuță. Avea ochii deschiși și mult mâlc printre dinți și așa...și i-am făcut respirație gură la gură. Te ții de nas și bagi respirație. (...) Copilăria pe care am avut-o la cămin m-a călit. (...) Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept. (...) Am început să mă bat din ce în ce mai tare și să merg în Japonia, Tokyo. Mă băteam cu celebrități în afară, iar eu am crescut în pădure, mergeam cu vaca pe câmp. Noi suntem împreună de 16 ani. Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției. Visul meu e să mi fac o academie, un templu al artelor marțiale. Să schimbăm sănătatea prin sport, să creștem. Anul ăsta mai am patru meciuri, mai lupt doi ani și apoi mă apuc de templu", a mărturisit Cătălin Moroşanu pentru "Acces Direct". 

Loading...

Citește și