Cătălin Moroşanu, abandonat de Ruby și Dorian Popa în Turcia

catalin_morosanu.jpg

catalin morosanu sunt celebru
Cătălin Moroșanu a câștigat reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
foto: PRO TV

Câștigătorul concursului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cătălin Moroșanu, este singurul din cei 12 concurenți care nu s-a întors în țară.

Dorian Popa și Ruby au ajuns în România marți dimineața, la ora 09.00, după un drum foarte obositor, de peste zece ore. Deși Cătălin Moroșanu s-a îmbarcat cu ei în avionul care a decolat din Africa de Sud, el nu a fost prezent pe aeroportul Otopeni. Surse din preajma acestuia spun că a rămas în Turcia, unde cei trei au avut escală şi că va pleca spre Londra. După ce-și va rezolva problemele în capitala Angliei, sportivul va veni în emisiunea lui Cătălin Măruţă, pentru a povesti aventurile prin care a trecut în junglă.

Cătălin Moroșanu, parcursul unui învingător în jungla africană

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_morosanu_gandaci_pe_cap.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Lui Cătălin Moroșanu i s-au turnat în cap gândaci, viermi, omizi şi alte târâtoare, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"
captură: PRO TV

 

După 3 săptămâni, au rămas doar 3 celebrităţi în marea finală de duminică seara. Ruby, Cătălin Moroşanu şi Dorian Popa au reuşit să facă faţă provocărilor la care au fost supuşi şi să câştige simpatia telespectatorilor. La finalul acestei perioade, Ruby a obţinut locul trei, solistul LaLa Band s-a clasat pe locul al doilea, iar luptătorul K1 a primit mult râvnitul titlu de "Regele junglei".

Cătălin Moroșanu s-a remarcat de-a lungul competiției drept un bun organizator, descurcăreţ, plin de iniţiativă şi practic. El a dovedit că este un om onest şi foarte deschis, care nu ascunde nimic din ceea ce gândeşte. În cele 21 de zile petrecute în junglă i-a fost descoperită și partea sensibilă, lucru surprinzător având în vedere porecla sa "Moartea din Carpaţi". În jungla de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cătălin Moroșanu a demonstrat că este românul autentic, surprinzător, simpatic, omul pe care oricine se poate baza.

Cătălin Moroșanu: "Nu-mi venea să cred că sunt «Regele junglei»"

catalin_morosanu_la_party.jpg

catalin morosanu coroana sunt celebru
Cătălin Moroșanu, alături de Oana Tache, cea care i-a furat coroana de "Rege al Junglei”
foto: arhiva personală

 

Cătălin Moroșanu a luptat pentru acest titlu încă de la început, a dovedit ambiţie şi a dus la bun sfârşit toate probele la care a fost supus. Pe parcursul celor 21 de zile în care a stat în tabăra din jungla africană, el a trecut prin cinci "Provocări ale junglei", trei probe "Comoara din cufăr" şi a reuşit să-şi impresioneze colegii prin gesturile de altruism pe care le-a făcut.

“La final, în minutele în care am rămas singur în tabără, ma gândeam: «Bă, ai înnebunit?» Ziceam în capul meu: «Sunt Regele junglei!». Vorbeam singur şi nu-mi venea să cred că sunt «Regele junglei», încercam să mă conving. Am ţipat o dată, mi-am băgat în cap că sunt regele. Şi, când o să ajung în ţară, o să mă simt mândru, foarte frumos a fost!” a declarat Cătălin Moroşanu.

Loading...

Citește și