Cătălin Crişan vrea să se împace cu soţia?- FOTO EXCLUSIV

crisan1.jpg

Cătălin Crişan s-a jucat în parc cu fiica lui, Lara, sub privirile fostei soţii, Alina Cupşa. Cei trei păreau o familie fericită
fotografii: caps

La nouă luni de la divorţul de medicul Alina Cupşa (33 de ani), Cătălin Crişan (46 de ani) îşi face exemplar datoria de părinte. Artistul a fost surprins luni seara alături de fosta nevastă şi de fetiţa lor, în vârstă de un an şi opt luni, Lara Maria, în timp ce se distrau în parc. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins. Arată ca o familie perfectă. Oare vrea cântăreţul să se împace cu a doua soţie?

Cătălin Crişan este oare încercat de regretul că a pierdut şi a doua familie, mai ales că la mijloc e şi o fetiţă? Apropiaţii cântăreţului susţin că artistului nu-i este tocmai bine în ipostaza de divorţat a doua oară. Bănuielile par să se confirme: luni seara, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Crişan alături de doctoriţa Alina Cupşa, de care a divorţat în noiembrie 2013 şi de fetiţa lor, Lara Maria, de un an şi opt luni. 

crisan2.jpg

Crişan şi-a plimbat fetiţa în cârcă

Artistul a stat aproape o oră în apartamentul în care locuieşte Alina Cupşa, apoi au coborât alături de fiica lor şi de bunica acesteia, mama doctoriţei. Dacă nu s-ar fi ştiut că au divorţat de nouă luni, ai fi putut jura că sunt  împreună, mai ales că imaginile conturează familia perfectă, bine închegată. 

crisan3.jpg

Lara, fericită alături de părinţii ei

Cei trei râd, se joacă, iar tăticul Crişan nu-i refuză prinţesei sale mofturile: o plimbă în cârcă, o lasă să facă echilibristică pe bordură, se joacă cu ea în parc. Blondă, cârlionţată şi plină de energie, fata este leită taică-său! Cât au stat la locul de joacă, Lara Maria a fost ca un titirez. Doar setea a potolit-o puţin, iar Crişan a trecut la... biberon.

crisan4.jpg

În parc, micuţa a fost ţinută în braţe de tati şi hrănită de mami

A luat-o în braţe şi i-a dat apă, în timp ce doamna Cupşa îl privea îndelung, semn că ar mai exista ceva iubire între ei. 

„Vorbesc în fiecare zi cu Alina, dar nu despre noi, ci despre fetiţa noastră. Mi-e greu când sunt plecat din ţară, însă atunci când stau pe-aici, o văd pe Lara foarte des. Este o dulceaţă, a început să vorbească acum,  spune «mama», «tata», «lapte», e jucăuşă. Nu o pot lua deocamdată în vacanţe pentru că este greu cu biberoane, cu nebunii, însă abia aştept să crească”, a declarat, pentru Click!, Cătălin Crişan.

crisan5.jpg

Cei trei s-au despărţit în faţa blocului

Cătălin Crişan mai are doi copii, din prima căsnicie

După o căsnicie care a durat 14 ani, Cătălin Crişan a divorţat de Lucia Bubulac (50 de ani), în anul 2009. Cei doi au împreună doi copii, Daria (14 ani) şi Raris (10 ani), care au rămas să locuiască împreună cu mama lor. Artistul le plăteşte pensie alimentară în valoare de 1.000 de lei pe lună, însă nu este de acord cu înclinaţiile lor către muzică, dovadă că nici nu a participat la concursurile la care aceştia au luat parte. “Eu le-am spus să facă şcoală, apoi să cânte, pentru că de cântat toată lumea ştie să cânte”, a spus, la începutul anului, Cătălin Crişan, pentru Click!

prima-familie.jpg

Ceidoi copii au rămas să locuiască împreună cu mama lor

Click! v-a prezentat în premieră vestea divorţului

La scurt timp după ce s-a despărţit de Lucia Bubulac, Cătălin Crişan şi-a refăcut viaţa cu medicul Alina Cupşa. S-au căsătorit civil la sfârşitul anului 2010, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria, cel de-al treilea copil al artistului. Click! a aflat în exclusivitate despre divorţul lor, iar artistul a confirmat pe pagina lui de Facebook, în luna iunie. 

Loading...

Citește și