Cătălin Cazacu s-a împăcat cu iubita sexoasă, dar a înșelat-o în weekend

iubita_cazacu_2_12081300.jpg

catalin cazacu
Ana Roman și Cătălin Cazacu, pe vremea când formau un cuplu fericit
foto: arhivă personală

Încurcată mai este viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu! Fostul concurent de la „Exatlon” (Kanal D) s-a împăcat săptămâna trecută cu fosta iubită, Ana Roman, însă iată că nu a apucat să-i fie fidel prea mult timp. Click! a aflat că motociclistul s-ar fi distrat la mare, cu o altă femeie la mare.

În februarie, când Cătălin Cazacu (33 de ani) se afla în Republica Dominicană, unde filma pentru emisiunea “Exatlon”, de la Kanal D, iubita lui de acasă, Ana Roman, trecea prin clipe grele. Sexoasa brunetă,  care avea încredere totală în iubitul ei, asista la o scenă de tatonare și flirt între sportiv și Claudia Pavel, alias Cream, și ea concurentă în emisiunea respectivă. Scenele de acest gen s-au repetat, iar Ana nu a mai rezistat și a luat hotărârea să se despartă de cel care o înșela la televizor. În plus, Ana a mai avut o experiență urâtă, care a marcat-o, pentru că a pierdut o sarcină.

catalin-cazacu-ana-roman-neversea.jpg

catalin cazacu, ana roman
Sâmbătă, 7 iulie, Cătălin Cazacu şi Ana Roman se distrau la Neversea
foto: arhivă personală

Săptămâna trecută însă, superba brunetă a decis să-și ierte iubitul și să o ia de la capăt, iar paparazzi i-au surprins pe cei doi împreună. Păreau că sunt liniștiți și că totul e ok între ei, dar proverbul ”lupul își schimbă părul, dar năravul ba” se pare că i se potrivește de minune lui Cazacu. Așadar, nici bine nu s-au împăcat și iată că celebrul motociclist, recunoscut pentru spiritul său aventurier, a trădat-o din nou pe Ana. Fanii săi l-au văzut la mare, în acest weekend, cu o altă femeie care este destul de cunoscută în lumea mondenă. ”Cătălin a fost la mare cu o altă femeie și clar nu era Ana Roman. Din câte știu, ei se împăcaseră de curând, ea îl iubește enorm și a hotărât să lase totul în urmă. Din păcate, el nu este corect și nu renunță la obiceiurile sale. A fost văzut la mare în compania altei femeie, cu care s-a distrat la greu la festivalul Neversea și la restaurantul Beluga”, a declarat, pentru Click!, un cititor care l-a văzut pe celebrul motociclist pe Litoral. Culmea, tot în weekend, Cătălin Cazacu a fost la mare și cu Ana Roman, s-a distrat și cu ea la Neversea, însă sâmbătă, căci duminică a preferat altă companie. Când Ana s-a întors în București, sportivul a fost disponibil pentru cealaltă cucerire.

Loading...

Citește și

  • catalin cazacu

    Senzuala brunetă a luat o decizie importantă după ce a fost înșelată de Cătălin Cazacu. Ana Roman a părăsit cuibușorul de nebunii și se va axa pe proiecte importante care au legătură cu munca ei de make-up artist.

  • exatlon cazacu cream

    Aventura Claudiei Pavel la Exatlon s-a încheiat, dar bârfele despre o posibilă idilă între ea şi Cătălin Cazacu, rămas în concurs cu mari emoţii, după eliminarea de miercuri, continuă să facă deliciul fanilor celor doi. Artista a mărturisit că nu avea cum să se întâmple ceva atâta timp cât ea nu se aimţea atrăgătoare. Solista a avut mult de suferit din cauza unei alergii la ţânţari care a umplut-o de bube.