Cătălin Cazacu a dat cărţile pe faţă: «Nu există cineva căruia să-i dau explicaţii acasă!»

cazacu.jpg

catalin cazacu
Cătălin Cazacu a rămas în competiţia de la Kanal d
Foto: arhivă personală

E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

Cătălin Cazacu a recunoscut apropierea ecidentă de Claudia Pavel, ba chiar a subliniat că nu are de ce să-şi facă griji pentru sentimentele pe care le are faţă de ea, atâta timp cât este un bărbat liber. Înainte să plece din România, motocicilstul s-a tot afişat cu o Ana Roman, o brunetă superbă. Lucrurile între motociclist şi tânără se pare că nu erau foarte bine legate, iar declaraţia lui Cazacu a venit să confirme asta.

cazacu_si_cream.jpg

exatlon cazacu cream
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu
foto: captură Kanal d
    
"Este evident că există o apropiere între noi. (n.r. Claudia Pavel  Nu este ceva forțat, nimeni nu joacă teatru. Cel puțin eu nu joc. Dacă ea face asta, atunci emrită nu unul, ci trei Oscar-uri. Aici cunoști adevărată față a unui om, adevăratul caracter. Ajungi să observi că îți plac lucrurile astea naturale. Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Eu nu pot pune o definiție acestei povești. Nu știu ce final are. Nu există un început al poveștii. Nu a făcut nimeni nimic, de asta este atât de mișto, pentru că nu știm exact ce este. Claudia nu are de ce să fie acuzată, poate doar că a fost sinceră. Nu există cineva căruia să-i dau explicații acasă, nu am cui să dau explicații aici. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt niște sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmplă. Am lăsat multe lucruri acasă pe care probabil nu le voi mai găsi, eu m-am schimbat. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situație greu de descris. Eu am fost corect față de oamenii care au fost corecți cu mine. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viață", a declarat Cătălin Cazacu. 

 

Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

  • Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol

    Solista Claudia Pavel se confruntă cu probleme de sănătate, la reality-show-ul „Exatlon”, difuzat de Kanal D, unde se luptă pentru marele premiu. Click! a afla că ea s-a umplut de bășici, în urma înțepăturilor de țânțari, medicii tratând-o cu injecții cu cortizon.

  • Plecarea Claudiei Pavel din cadrul competiției Exatlon România a lăsat în urmă multe controverse și dispute între concurenți. Mai mulți participanți ai competiției și-au spus părerile contradictorii, atât din echipa Faimoșilor, din care făcea parte și Claudia, cât și din cea a Războinicilor. Alex, membru al echipei Războinicilor a profitat de acest eveniment și a aruncat vorbe dure către echipa concurentă.

  • cream exatlon

    Ameninţările la adresa Claudiei Pavel, aka Cream, curg pe pagina solistei după ce ea a ieşit din concursul, difuzat de Kanal d. Artista este acuzată că nu s-a comportat civizilat cu colegele de echipă care au nominalizat-o pentru eliminare şi că a provocat tensiuni în tabăra "Faimoşilor" încercând să influenţeze rezultatul votului. De altfel, Vladimir Drăghia a mărturisit că bunul priten al solistei, motociclistul Cătălin Cazacu, aflat şi el în competiţie, a vorbit cu colegii pentru a-i determina să nu o dea afară pe Cream.