Cătălin Botezatu, petrecere opulentă de ziua lui! Ce tort spectaculos a avut designer-ul!

catalin-botezatu-zi-de-nastere3.jpg

Cătălin Botezatu și-a serbat cu fast ziua de naștere
Foto Instagram

Cătălin Botezatu a împlinit 52 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere grandioasă, unde și-a invitat prietenii din lumea mondenă. Sărbătoritul s-a distrat de minune alături de oaspeții săi, evenimentul fiind găzduit de clubul unde acesta este acționar. Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii a fost reprezentat de venirea tortului, care a fost decorat pe măsură. Iată cum a arătat evenimentul!

Cătălin Botezatu se pare că deține rețeta organizării unei petreceri de zile mari, având în vedere că este familiarizat deja cu lumea cluburilor de noapte, fiind acționar la o astfel de locație. Ziua în care cunoscutul designer vestimentar a împlinit vârsta de 52 de ani a fost marcată cu o petrecere pe măsură, unde atât Cătălin, cât și invitații săi, au petrecut până în zori o noapte de neuitat. 

catalin-botezatu-club-zi-de-nastere.jpg

Bote a fost în centrul atenției
Foto Instagram

Cătălin Botezatu a dansat pe mese

Potrivit Wowbiz, celebrul creator de modă a avut mai bine de 50 de invitaţi la eveniment, printre care şi câteva vedete, nelipsite din anturajul de prieteni buni al lui Bote. Astfel, de la ziua de naștere a designer-ului, organizată într-un club de fițe din București, nu au lipsit Raluca Bădulescu, Cătălin Cazacu, Victor Slav, Mihai Morar şi multe alte nume cunoscute.

catalin-botezatu-zi-de-nastere-raluca-badulescu.jpg

Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere într-un club din Capitală
Foto Instagram

Cum seara s-a anunțat încă de la început a fi una „incendiară”, Cătălin Botezatu a demonstrat că s-a distrat de minune la propria petrecere, dansând pe mese și pe scenă până în zori. Bote a fost o gazdă bună și și-a întâmpinat invitații cu șampanie de mii de euro, ca în fiecare an, de altfel. Anul acesta însă, în centrul atenției, după sărbătorit, bineînțeles, s-a aflat și un tort ornamentat spectaculos. 

Bote a avut parte de un tort spectaculos, de ziua lui de naștere

În seara în care Cătălin Botezatu și-a organizat ziua de naștere surprizele s-au ținut lanț. Un tort spectaculos, ornamentat cu o coroană de rege, i-a fost adus sărbătoritului cum se cuvine, cu artificii, în aplauzele tuturor invitaților. Se pare că prietenii săi s-au ocupat de acest aspect şi i-au pregătit aceasta surpriză designer-ului! Cum locația a fost una exclusivistă și a găzduit o atmosferă pe măsură, Cătălin s-a afișat îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru.

catalin-botezatu-tort.jpg

Tortul de la petrecerea aniversară a lui Bote a fost unul spectaculos
Foto Instagram

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Deși ține foarte mult la viața sa privată, Cătălin Botezatu a vorbit recent despre familia sa, confirmând zvonurile că ar avea copii, deși aceștia nu au ajuns încă „în ochii presei”. Creatorul de modă a mărturisit că are, într-adevăr, doi băieți, și a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să îi țină pe aceștia departe de lumea în care el se învârte.

  • Cătălin Botezatu a fost extrem de discret cu privire la viața sa personală, mai ales când a fost vorba despre copiii săi. Deși designer-ul nu a negat niciodată existența acestora, el a vorbit rareori despre cei ce îl numesc „tată”. Invitat în cadrul unei emisiuni, creatorul de modă a vorbit deschis despre copiii săi, dând detalii despre viața de părinte.