Cât e de adorabilă fetița lui Liviu Vârciu, când doarme în brațele tăticului

varciu.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru a doua oară
Foto: Facebook

Liviu Vârciu este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru a doua oară. Frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Anda Călin a culminat cu aducerea pe lume a unei fetițe minunate care l-a făcut pe prezentatorul Tv să se simtă din nou un tată împlinit.

Mândru de familia sa, Liviu Vârciu nu ratează nicio ocazie să publice pe rețelele de socializare fotografii în care surprinde cele mai frumoase momente din viața sa alături de Anda și de fiicele sale. Pe 12 octombrie, prezentatorul a publicat o nouă imagine superbă, realizată de fotograful Oana Toma. Este o fotografie emoționantă de familie, în care apare alături de frumoasa sa iubită și de micuța lor fetiță.

varciu_anda_fetita.jpg

liviu varciu
„Sunt un tată fericit!”
Foto: Facebook

Este prima fotografie în care apare și figura fiicei sale. Imaginea a topit însă inimile prietenilor virtuali când au văzut-o pe micuță cât este de adorabilă în brațele tăticului ei. Compoziția fotografiei este completată de goliciunea copilașului. Vârciu și Anda au fost de acord ca fiica lor să fie fotografiată fără hăinuțe, fiind astfel, surprinsă puritatea fetiței.

22365735_1579013765453679_9014369498358245533_n.jpg

liviu varciu
Liviu Vârciu își dorește să aibă și un băiat
Foto: Facebook

„Sunt un tată fericit!”, a scris Vârciu în descrierea imaginii și uitându-ne la expresia de pe chipul său, ne dăm seama că îndrăgitul prezentator traversează un moment special în viață. Totuși, Vârciu nu vrea să se oprească aici și are planuri mărețe:  ”Nu mai am emoții. Sunt fericit, da nu mă las. Mă apuc de treabă imediat, pentru că vreau și un băiat”, a glumit Liviu pe scările clinicii, atunci când iubita și fiica sa au fost externate.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1